Mabila Опубліковано: 3 червня 2013 Опубліковано: 3 червня 2013 на другу половину липня куди б зганяти? що порадите? https://www.travel.ru/wheretogo/july.html
Redixin Опубліковано: 3 червня 2013 Опубліковано: 3 червня 2013 на другу половину липня куди б зганяти? що порадите? а сколько бабок у тебя есть на это дело ? это ж решает )
paraschyk1 Опубліковано: 3 червня 2013 Опубліковано: 3 червня 2013 на другу половину липня куди б зганяти? що порадите? Испания,Греция,Черногория...
Bund Опубліковано: 3 червня 2013 Опубліковано: 3 червня 2013 на другу половину липня куди б зганяти? що порадите? Зайди на сайт мандруй дешевше і вибирай. ;)
yobilovus Опубліковано: 3 червня 2013 Опубліковано: 3 червня 2013 та бабок так не особливо багато дякую за поради, товариші, буду щось вибирати
MaJ0r Опубліковано: 3 червня 2013 Опубліковано: 3 червня 2013 на другу половину липня куди б зганяти? що порадите? неудачно выбрано время отпуска. Жара, отпуска у всех, цены вверх. Сейчас еще можно - Турция, Греция, Черногория, частично Испания(хотя уже все растет со дня на день). Сам в Черногорию планирую, самый бюджетный вариант сейчас и красиво.
Cell Опубліковано: 3 червня 2013 Опубліковано: 3 червня 2013 на другу половину липня куди б зганяти? що порадите? Помнится мне, Саша этим занимался/занимается. Может у него поинтересуйся?
Cardopusher Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 та бабок так не особливо багато дякую за поради, товариші, буду щось вибирати Для каких целей? жесткая оргия ежедневная,*бля,бухли и тд? Или просто выключить мозг,мобильный и тихо лежать на пляже с пивком\мохито обнимая девушку?
yobilovus Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 вова, от якби ти не написав перч=шу частину свого меседжа, я б нмабуть відповів тобі так як в другій частині твого меседжа, а тепер не знаю - 50/50
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз