Олимп Опубліковано: 26 вересня 2021 Опубліковано: 26 вересня 2021 boyara, Таню в мужики записал ты наверно зря)) Почему ? Что за дискриминация )))
Голодный котег Опубліковано: 26 вересня 2021 Опубліковано: 26 вересня 2021 я на в одной фб группе написал, что женщины недостаточно агрессивны и брутальны, чтобы исполнять хороший металл. был зафукан и объявлен сексистом.
boyara Опубліковано: 26 вересня 2021 Опубліковано: 26 вересня 2021 boyara, Таню в мужики записал ты наверно зря)) Каюсь, не заметил)) Таня извини) не бей слепого путешественника :ax:
my_fair_lady Опубліковано: 26 вересня 2021 Опубліковано: 26 вересня 2021 меня тут и дамой уже называли, и как угодно :pod_stolom: потому давно уже ни на что не обижаюсь. вчера дама, сегодня валет, дело житейское))) скажем "нет" сексизму и дискриминации!
Олимп Опубліковано: 26 вересня 2021 Опубліковано: 26 вересня 2021 Дама )) Вспомнил , девушки делятся на дам , не дам ,и дам но не вам ))
Дід Опубліковано: 10 листопада 2021 Опубліковано: 10 листопада 2021 Тур вихідного дня в Карпати... Показать
Attila Опубліковано: 11 листопада 2021 Опубліковано: 11 листопада 2021 Діду, я не зрозумів, ти своїми фотками в цій темі натякаєш, що життя існує після 50 років?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз