Перейти к содержанию

Наконец-то отпуск! Отдых !

Рекомендуемые сообщения

• Ответов 3.7 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Cardopusher

421

• MaJ0r

371

• my_fair_lady

328

• Дід

233

Топ авторов темы

Опубликовано

Гарні дівчата на останньому фото :sarcastic: :bananagz3:

• 1 год спустя...
Опубликовано

Дружаня, про якогось колись писав, їде з Бахмута в Київ на пару тижнів. Відпочиватиме зі своєю мадам (госпітальєрка) і не має жодних конкретних планів. Подумалося що форумчани можуть щось цікаве порадити, щоб цікавіше було за квартира/кафе/прогулянка?

Опубликовано

Шо им в 25 надо? Кафе и койка ))

Опубликовано

Хай знімуть хату та відпочивають.

Які там поради? Експромт наше все))

Поки обійдуть усі кабаки,то і відпустка закінчиться))

Опубликовано

я ризикну запропонувати))) є дуже класна екскурсійна агенція - Цікавий Київ. колись ходила на їхні екскурсії. вони чудові. можна за відгуками вибрати, чи за інтересами (там навіть з винними дегустаціями є і гастрономічні).

ну і ризикова пропозиція №2 - театри. є всілякі сайти з продажу білетів усюди. якщо прям конкретний театр рекомендувати - Театр драми і комедії на Лівому березі, мій улюблений. ще у Франка бувають непогані спектаклі, в ім. Лесі Українки, у Молодому театрі.

можу ще музеї запропонувати, але боюся гнилих помідорів)))

всюди нехай беруть посвідчення або кажуть що військовослужбовці, мають бути знижки або пільги (деякі установи безкоштовний вхід чи квитки пропонують).

Опубликовано

Я б просто гуляв містом та кохався. Якщо є гроші, ще вкусно їв би, та кохався десь у гарному готелі. Але то таке, мої особисті уподобання

Опубликовано

ой, ще зоопарк забула. він класний :cq: навіть дорослим. краще йти у будні дні, коли там натовпу нема

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...