Перейти до публікації

Наконец-то отпуск! Отдых !

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 3,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cardopusher

421

• MaJ0r

371

• my_fair_lady

328

• Дід

233

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Гарні дівчата на останньому фото :sarcastic: :bananagz3:

• 1 рік потому...
Опубліковано:

Дружаня, про якогось колись писав, їде з Бахмута в Київ на пару тижнів. Відпочиватиме зі своєю мадам (госпітальєрка) і не має жодних конкретних планів. Подумалося що форумчани можуть щось цікаве порадити, щоб цікавіше було за квартира/кафе/прогулянка?

Опубліковано:

Шо им в 25 надо? Кафе и койка ))

Опубліковано:

Хай знімуть хату та відпочивають.

Які там поради? Експромт наше все))

Поки обійдуть усі кабаки,то і відпустка закінчиться))

Опубліковано:

я ризикну запропонувати))) є дуже класна екскурсійна агенція - Цікавий Київ. колись ходила на їхні екскурсії. вони чудові. можна за відгуками вибрати, чи за інтересами (там навіть з винними дегустаціями є і гастрономічні).

ну і ризикова пропозиція №2 - театри. є всілякі сайти з продажу білетів усюди. якщо прям конкретний театр рекомендувати - Театр драми і комедії на Лівому березі, мій улюблений. ще у Франка бувають непогані спектаклі, в ім. Лесі Українки, у Молодому театрі.

можу ще музеї запропонувати, але боюся гнилих помідорів)))

всюди нехай беруть посвідчення або кажуть що військовослужбовці, мають бути знижки або пільги (деякі установи безкоштовний вхід чи квитки пропонують).

Опубліковано:

Я б просто гуляв містом та кохався. Якщо є гроші, ще вкусно їв би, та кохався десь у гарному готелі. Але то таке, мої особисті уподобання

Опубліковано:

ой, ще зоопарк забула. він класний :cq: навіть дорослим. краще йти у будні дні, коли там натовпу нема

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...