Bund Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Зараз купу пропозицій можна цікавих знайти. Є ж "Мандруй дешевше", "Маракуйя", itours.ua і купа інших бюджетних турагенств. По цінах можна вибрати багато чого цікавого.
Redixin Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Зараз купу пропозицій можна цікавих знайти. Є ж "Мандруй дешевше", "Маракуйя", itours.ua і купа інших бюджетних турагенств. По цінах можна вибрати багато чого цікавого. ага! никакого подвоха просто даты с 12 июлядо 19 июля это как бы послезавтра )) блок путёвок выкуплен оператором , надо ж распродавать ...
yobilovus Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 ну так, я щось не співставив того факту тому і віза не включена, бо хто її не має той і не полетить післязавтра то що я написав це не гаряча путівка, а звичайне бронювання, навіть не раннє по гарячих можна знайти взагалі багато крутих пропозицій якщо чуть більше 600-700 євро на ніс - куба, сейшели, мальдіви і т.д.
Bund Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 ну так, я щось не співставив того факту тому і віза не включена, бо хто її не має той і не полетить післязавтра то що я написав це не гаряча путівка, а звичайне бронювання, навіть не раннє по гарячих можна знайти взагалі багато крутих пропозицій якщо чуть більше 600-700 євро на ніс - куба, сейшели, мальдіви і т.д. Ну так для гарячий тур варто брати в безвізову країну.
Redixin Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 по гарячих можна знайти взагалі багато крутих пропозицій якщо чуть більше 600-700 євро на ніс - куба, сейшели, мальдіви і т.д. то ты попутал , Кубу за 1500 вдвоём .... может быть только из МСК , и то я не уверен... или то цены без перелёта , а он будет подороже... или дай мне ссыль где такие цены на указаные тобой направления... за 1500 евро за двоих на недельку готов вылетать завтра )))
Skodnik Опубліковано: 11 липня 2013 Опубліковано: 11 липня 2013 а в ЖП* на десять штук можна теж не кисло поторчати ))) в тих же ж карпатах - 10000 штук - тобі заб"ють барана і будуть шашликами годувати протягом семи днів, наливаючи калганівки і пригощаючи лісовими ягодами + там не жарко, повітря чисте і п"янке, вода джерельна кришталево виблискує, трави буяють ) я для себе зробив висновок - крим для стандартного туриста непомірно дорогий до прикладу 1347 евро греція HB 9 ночей 2*, авіа _________________ * ЖП - залізний порт в херсонській області Стоп, мы говорим о разных вещах) ЖП и Одессу сравнить нельзя) С таким же успехом можно поехать , за Белгород Днестровск, там пиздюханы еще те, дешево и сердито. За 10 000 грн к тебе приставят персональную минетчицу) которая куй из рта выпускать не будет 7 дней и 7 ночей)
Mabila Опубліковано: 11 липня 2013 Опубліковано: 11 липня 2013 За 10 000 грн к тебе приставят персональную минетчицу) которая куй из рта выпускать не будет 7 дней и 7 ночей) поржал)) спасибо :bj:
paraschyk1 Опубліковано: 11 липня 2013 Опубліковано: 11 липня 2013 то ты попутал , Кубу за 1500 вдвоём .... может быть только из МСК , и то я не уверен... или то цены без перелёта , а он будет подороже... или дай мне ссыль где такие цены на указаные тобой направления... за 1500 евро за двоих на недельку готов вылетать завтра ))) Доминикана 8 дней на двоих 4* 8-9тон гривень. Правда сцуко перелет за двоих 22тоны с Киева через Париж. ПиСи Зерг,паржал с твоих выводов,сравнений и упрямства. Ну правда каждая жаба свое болото...
Redixin Опубліковано: 11 липня 2013 Опубліковано: 11 липня 2013 Доминикана 8 дней на двоих 4* 8-9тон гривень. Правда сцуко перелет за двоих 22тоны с Киева через Париж. ну так я за то и пишу ... в тае ваще на 300 баксов можно недельку , только билет 2000 на двих ) )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз