yobilovus Опубліковано: 1 березня 2015 Опубліковано: 1 березня 2015 в празі є пивнушки - п"єш скільки подужаєш / чи то на пиваварнях таке можливе
stalker Опубліковано: 1 березня 2015 Опубліковано: 1 березня 2015 Хочу в Прагу на выходные ) давай)) тут уже 2 человека планируют)) в празі є пивнушки - п"єш скільки подужаєш / чи то на пиваварнях таке можливе блин не знал такого как говорят кому что близко))
Cardopusher Опубліковано: 1 березня 2015 Опубліковано: 1 березня 2015 Та ... в начале походу в Варшаву ) Вроде как должны пригласить по делам)
Barabass Опубліковано: 1 березня 2015 Опубліковано: 1 березня 2015 давай)) тут уже 2 человека планируют)) я тоже планировал на апрель) но желание понырять у корралового рифа с аквалангом выше )))
stalker Опубліковано: 1 березня 2015 Опубліковано: 1 березня 2015 я тоже планировал на апрель) но желание понырять у корралового рифа с аквалангом выше ))) ну че замутим пражский октовберфест?))
explosive Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 Я смотрю тут ажиотаж по Праге огромный )
AT0N Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 Это все из-за войны. Так бы на Мальдивы все махнули.
Barabass Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 Это все из-за войны. Так бы на Мальдивы все махнули. На кубу)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз