yobilovus Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 На третьому поверсі кафешка така здоровенна. "Фабрика" здається... на 4, так - фабрика потім сиділи в чайкоф на проспекті перемоги 1
AT0N Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 (змінено) Молодцы, парни, особенно Аутло и Джус!!! Джус, ты здоровый, гат, а все прибедняешься. :bt: Кирилл, гуманоид - это тот, кто похож на человека, как называется человек, который похож на инопланетянина? (Да-да, это я о тебе - форма агонь!) П.С. Костя - Джус. Хе-хе, вот и познакомились. :az: Змінено 17 лютого 2013 користувачем AT0N
Bund Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 возле Перегара все как школьники ) Прям Гулівер серед ліліпутів. А Аутло вже на сцену час.
yobilovus Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 тільки не питайте куди PRS втік )))))
Hvaran Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 (змінено) PRS! Ты когда будешь мне плюс ставить подумай над неоднозначностью написанного тобой))) В следующий раз надо будет видео снимать, я буду брать интервью у завсегдатаев и новичков наших слётов. Разговоры о жизни, погоде, химии, женщинах и бли нах. Змінено 17 лютого 2013 користувачем Hvaran
yobilovus Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 подумай над неоднозначностью ти краще розкажи що ти там в душі показував що пацани так ржали
artkuc Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 ти краще розкажи що ти там в душі показував що пацани так ржали Там просто "клевый" душ :)))
alex211284 Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 Все красавцы, здоровяки!!! :JC_doubleup: Хочу к вам! :ak:
Hvaran Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 ти краще розкажи що ти там в душі показував що пацани так ржали я с ПРС и ржал))) он постоянно поскальзывался и не мог смириться с неоднородностью температуры воды идущей из крана, которую я корректировал стоя у другого душа))))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз