palyanucya Опубліковано: 19 лютого 2009 Опубліковано: 19 лютого 2009 эфа нету.и небыло.т5 -так и называется фотоотчет сделает Шота на соревах,так как мне не до фотографирования на них будет)) ШОТА ти вже там постарайся хороших фото на робити що б нас форумчан порадувати!!!
SHOTA Опубліковано: 19 лютого 2009 Опубліковано: 19 лютого 2009 эфа нету.и небыло.т5 -так и называется фотоотчет сделает Шота на соревах,так как мне не до фотографирования на них будет)) я позвоню в на днях в федерацию и выясню точно о сроках проведения соревнований
SHOTA Опубліковано: 20 лютого 2009 Опубліковано: 20 лютого 2009 да) а в какой весовой выступать будешь?
Евгений Опубліковано: 20 лютого 2009 Опубліковано: 20 лютого 2009 скорее всего абсолютке)))) и вообще давайте не засорять топик,этот топик предсоревновательная подготовка))))
SHOTA Опубліковано: 20 лютого 2009 Опубліковано: 20 лютого 2009 скорее всего абсолютке)))) и вообще давайте не засорять топик,этот топик предсоревновательная подготовка)))) ок
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 17 апреля пагнали) надо будет не забыть.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз