птицелов Опубліковано: 26 лютого 2013 Автор Опубліковано: 26 лютого 2013 в каком приоритете?я ответил на вопрос.....как много здесь тех кто лишь любит поучать....пишите по теме тогда уже или как?
Bund Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 Кльова темка. Наповненість м'язів від прота і амін. Там точно аміни були, а не СДР?
81eg Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 А для тих хто в танку - я звик вважати, що серед недорогих протеїнів рулить вансітон. Що можете сказати в плані порівняння цих (а також інших недорогих) брендів? Сравнили с КСБ, теперь с Ванситоном) С каждой фирмой будем сравнивать?) ПФ отличный выбор за свои деньги.
птицелов Опубліковано: 26 лютого 2013 Автор Опубліковано: 26 лютого 2013 Кльова темка. Наповненість м'язів від прота і амін. Там точно аміни були, а не СДР? без рекламы купите банку тех амин название выше и пропейте нормально....ЖДУ отзывов
Redixin Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 без рекламы купите банку тех амин название выше и пропейте нормально....ЖДУ отзывов сколько можно уже вещать тебе в этой теме бро? возьми уже на пробу себе пару кило этого протеин фактори да попробуй ...
and1 Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 без рекламы купите банку тех амин название выше и пропейте нормально....ЖДУ отзывов Про чувства в мышцах все зависит от тренинга и от количества воды в мышцах.
Bund Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 (змінено) без рекламы купите банку тех амин название выше и пропейте нормально....ЖДУ отзывов От я вчора інтенсивно потренувався і зразу після треньки видудлив майже літр води із сливовим варенням. Наповнений став, що капець. Навіть не уявляю, як мене розірве від граму амін. Краще за все я відчуваю кофеїн. Особливо в продукті від бобіка аміно рекавері плас енерджі. У всякому разі із швидкими вуглеводами в парі після треньки себе краще почуваєш. І це якраз завдяки кофеїну, воді та вуглеводам. Все інше якось до одного місця. Змінено 26 лютого 2013 користувачем Bund
птицелов Опубліковано: 26 лютого 2013 Автор Опубліковано: 26 лютого 2013 насчет углеводов и креатина слыхал...но кофеин после треши не знаю)
Outlawif Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 Хорош флудить, а то прикрою тему. Она и так на ладан дышит. Чувства наполненности мышц протеинами и прочую эзотерику обсуждаем во флудилке.
Bund Опубліковано: 4 березня 2013 Опубліковано: 4 березня 2013 В суботу після трені пив сироватку від ПФ. Що я можу сказати? Сподобалася. Вся така шоколадна. Смак насичений.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз