Перейти до публікації

Protein Factory

птицелов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

в каком приоритете?я ответил на вопрос.....как много здесь тех кто лишь любит поучать....пишите по теме тогда уже или как?

• Відповіді 400
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

34

• PROTEINFACTORY

34

• птицелов

32

• Ogyusten

19

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Кльова темка. Наповненість м'язів від прота і амін. Там точно аміни були, а не СДР?

Опубліковано:
А для тих хто в танку - я звик вважати, що серед недорогих протеїнів рулить вансітон. Що можете сказати в плані порівняння цих (а також інших недорогих) брендів?

Сравнили с КСБ, теперь с Ванситоном) С каждой фирмой будем сравнивать?)

ПФ отличный выбор за свои деньги.

Опубліковано:
Кльова темка. Наповненість м'язів від прота і амін. Там точно аміни були, а не СДР?

без рекламы купите банку тех амин название выше и пропейте нормально....ЖДУ отзывов

Опубліковано:
без рекламы купите банку тех амин название выше и пропейте нормально....ЖДУ отзывов

13474292125010.gif

сколько можно уже вещать тебе в этой теме бро? возьми уже на пробу себе пару кило этого протеин фактори да попробуй ...

Опубліковано:

Про чувства в мышцах все зависит от тренинга и от количества воды в мышцах.

Опубліковано: (змінено)

От я вчора інтенсивно потренувався і зразу після треньки видудлив майже літр води із сливовим варенням. Наповнений став, що капець. Навіть не уявляю, як мене розірве від граму амін.

Краще за все я відчуваю кофеїн. Особливо в продукті від бобіка аміно рекавері плас енерджі. У всякому разі із швидкими вуглеводами в парі після треньки себе краще почуваєш. І це якраз завдяки кофеїну, воді та вуглеводам. Все інше якось до одного місця.

Змінено користувачем Bund
Опубліковано:

насчет углеводов и креатина слыхал...но кофеин после треши не знаю)

Опубліковано:

Хорош флудить, а то прикрою тему. Она и так на ладан дышит.

Чувства наполненности мышц протеинами и прочую эзотерику обсуждаем во флудилке.

Опубліковано:

В суботу після трені пив сироватку від ПФ. Що я можу сказати? Сподобалася. Вся така шоколадна. Смак насичений.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...