Oleksandr Armstrong Опубліковано: 13 серпня 2019 Опубліковано: 13 серпня 2019 Викликаю допомогу зала )) Щоб не вникати ... повторюсь масло балкана (суст в віалі) залітає навіть не помниш що клав, на відміну від СП .... Я висловив те про що знаю і знає дупа )
G-House Опубліковано: 13 серпня 2019 Опубліковано: 13 серпня 2019 а у сп - олеат Faust, Откуда инфа? Масло у них, не?
Лео Опубліковано: 29 серпня 2019 Опубліковано: 29 серпня 2019 Я об этом чуде спрашивал где-то тут с пол года назад, вразумительного ответа не получил. В итоге пробовать не стал.
boyara Опубліковано: 29 серпня 2019 Опубліковано: 29 серпня 2019 Пробовал это чудо фармакологии) Колол инсулинкой в пузо, выколол 1 флакон, второй начал и не осилил и половины. Спецэффекты лично у меня были джибанутые иногда. То в пот бросает нереально, то ссать хочется каждые 2 минуты(и так тупо целый час например, хрен из дома выйдешь). Если же принимаю отдельно йохимбин или клен, то все ок. Но то в таблетках, видимо нет такой скорости всасывания организмом, потому пик не такой жесткий. Дозировки пробовал разные, ставил и по 0.1мл, и по 0.5мл, один хрен побочки хоть и в разной степени, но себя проявляли. На мой взгляд, абсолютно бесполезная хрень, проще купить отдельно клен и йох, и не иметь таких побочек и ежедневных уколов в пузо. Локального жиросжигания как от гр не наблюдал.
$l@ventiy Опубліковано: 11 жовтня 2019 Опубліковано: 11 жовтня 2019 кто пробовал их супертрен? как впечатления?
Дід Опубліковано: 22 жовтня 2019 Опубліковано: 22 жовтня 2019 кто пробовал их супертрен? как впечатления? $l@ventiy, Вже другий інжект, больових немає, не кашляю, міксую з ципою від Біолайн, починаю боятися сам себе :dc:
Orvex Опубліковано: 22 жовтня 2019 Опубліковано: 22 жовтня 2019 А что это за супертрен? Тритрен типа?
farmaged Опубліковано: 31 жовтня 2019 Опубліковано: 31 жовтня 2019 (змінено) Подогрею тему! Змінено 31 жовтня 2019 користувачем OlegRO
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз