Перейти к содержанию

кого простуда подкосила?

ВАЖНАЯ ИНФОРМАЦИЯ  

14 проголосовавших

1. 1. ВСЕ ВОПРОСЫ ПО COVID-19 НАЧИНАЙТЕ РЕШАТЬ ОТСЮДА 0-800-60-20-19

• ТЕМА ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ДЛЯ ОБСУЖДЕНИЯ МЕДИЦИНСКИХ АСПЕКТОВ И ЗДОРОВЬЯ. Остальное - в Обо всём!
      11
    • [url="https://public.tableau.com/profile/publicviz#!/vizhome/monitor_15841091301660/sheet0"]Карта Украины по зараженным областям и больницам[/url]
      4
    • [url="https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov"]Коронавирус на сайте Министерства Здравоохранения[/url]
      4
    • [url="https://www.worldometers.info/coronavirus/"]Очень оперативная статистика по всем странам[/url]
      7

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

о, дякую) мені цікаво, чи буде далі у нас доступна вакцина і як її можна буде отримати. мій бустер до листопада, але саме сезон всіляких ОРВІ, то я б і раніше зробила.

бо є підозра, що мій жахливий бронхіт на НР був ускладненням корони. думала що ласти склею, давно так не хворіла. при цьому тест був негативний.

• Ответов 10.8 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

2308

• Outlawif

1699

• my_fair_lady

1056

• andreyyy

1022

Топ авторов темы

Опубликовано
буде далі у нас доступна вакцина
Будет конечно. Сейчас ее неимоверное количество наделали уже везде.
кто антиваксер
Уже вымерли.

Опубликовано

в мене є/були антиваксери на обох роботах) хтось купив довідку, а хтось принципово звільнився, бо почали їх вимагати.

Опубликовано
чи буде далі у нас доступна вакцина
my_fair_lady,

Я недавно делал 3 дозу Файзера, вакцины все есть. А чего им не быть доступными то?

Опубликовано
my_fair_lady,

Я недавно делал 3 дозу Файзера, вакцины все есть. А чего им не быть доступными то?

ажіотаж спав)

ми 3 дозу усією сім"єю робили перед війною, у лютому. наступна десь у жовтні має бути.

Опубликовано
наступна десь у жовтні має бути.
my_fair_lady,

Кто такое сказал? Официально у нас только 3 дозы и будет ли 4 пока никто не знает...

Уже вымерли.
0utlaw,

У меня есть знакомый, который купил справку, потом переболел короной не слабо, потом опять заплатил чтобы все таки получить вакцину)

Опубликовано

А-а, ну да… Наша песня хороша - начинай сначала ).

Страх от войны в Украине стал понемногу утихать, к войне люди кругом как-то начали «привыкать», значит пора запускать коронавирусную страшилку по новому кругу ))).

Опубликовано
my_fair_lady,

Кто такое сказал? Официально у нас только 3 дозы и будет ли 4 пока никто не знает...

та поки ніхто, але це логічно. якщо термін сертифікату спливає у листопаді, а захворювання набуває сезонного характеру.

Опубликовано
потом опять заплатил чтобы все таки получить вакцину
Та полно таких.
страшилку
Про войну тоже страшилка?

Очевидно, что война переплюнула корону, но ты прав, немного привыкли, и меньшие опасности и заботы тоже находят место в жизни. Логично и естественно.

В мире растет количество вакцинированных, корона все менее актуальна, еще через пару лет вернутся к "страшилкам" про корь, дифтерию, грипп и дтп.

Опубликовано
але це логічно
my_fair_lady,

Ні це не так. Наш МОЗ приймало рішення про 3 дозу опираючись на досвід інших країн, наприклад Їзраїлю. 3 доза доза показала свою ефективність й тільки тоді у нас було прийняте це рішення. Наскільки я розумію, то 4 дозу мало яка країна робила, або я не в курсі, тому спочатку будут інші країни, а потім уже за результатами й ми мабудь приєднаймось Тим більше Файзер й інші фірми, кажуть, що будут розробляти інші вакцини, які більш підходять для чусаних форм корони. У листопаді точно не будет 4 дози у нас, майже 100% даю. Ці сертифікати, як казав Маркевич - "та то таке"... Ніхто насправді не знає, скільки функціонують клітини пам'яті і тд... Це скоріше більше бюрократія й не більше.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...