Перейти до публікації

кого простуда подкосила?

aliksan

ВАЖНАЯ ИНФОРМАЦИЯ  

14 користувачів проголосувало

1. 1. ВСЕ ВОПРОСЫ ПО COVID-19 НАЧИНАЙТЕ РЕШАТЬ ОТСЮДА 0-800-60-20-19

• ТЕМА ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ДЛЯ ОБСУЖДЕНИЯ МЕДИЦИНСКИХ АСПЕКТОВ И ЗДОРОВЬЯ. Остальное - в Обо всём!
      11
    • [url="https://public.tableau.com/profile/publicviz#!/vizhome/monitor_15841091301660/sheet0"]Карта Украины по зараженным областям и больницам[/url]
      4
    • [url="https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov"]Коронавирус на сайте Министерства Здравоохранения[/url]
      4
    • [url="https://www.worldometers.info/coronavirus/"]Очень оперативная статистика по всем странам[/url]
      7

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 10,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

2308

• Outlawif

1699

• my_fair_lady

1056

• andreyyy

1022

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Налбуфин помогает
andreyyy,

Та краше вже "геричем вмазаться" :dc:

Опубліковано:
andreyyy,

Та краше вже "геричем вмазаться" :dc:

кстати да !

Ну я ж за ЗОЖ и все такое.

Так что лучше скомбинировать Налбуфин с кодеином.

Опубліковано:

Вже майже видужав, дружина п'ять діб з температурою вище 38С, а я фактично за дві доби і зараз 37,1С. Симптоматика розвитку хвороби була схожа , але я вирішив "закинутися" якимись "модними" противірусними-вибрав новірин(Київський вітамінний завод), або гропринозін-він дорожче, бо Гедеон Ріхтер. З'їв 8 пігулок вчора і сьогодні 6, ще їв вітамін С по 5-6 грам за добу...

П.с. Ніякої реклами противірусним...

Опубліковано:
Вже майже видужав, дружина п'ять діб з температурою вище 38С, а я фактично за дві доби і зараз 37,1С. Симптоматика розвитку хвороби була схожа , але я вирішив "закинутися" якимись "модними" противірусними-вибрав новірин(Київський вітамінний завод), або гропринозін-він дорожче, бо Гедеон Ріхтер. З'їв 8 пігулок вчора і сьогодні 6, ще їв вітамін С по 5-6 грам за добу...

П.с. Ніякої реклами противірусним...

выздоравливай!

Опубліковано:
противірусними
Дед,

Щодо грипу-до пі..ди ті противірусні-якесь було полегшення, десь добу трималося, а зараз температура 39 і добавилися катаральні-ріки з носа і кашель-що собака дика гавкаю!!!

Опубліковано:
до пі..ди ті противірусні
Это в целом уже исчерпывающая характеристика. Нету противовирусных широкого спектра. Ну нету, не бывает, не изобрели. Есть узкого спектра, против выборочных вирусов, и те обычно действуют с некоторой вероятностью. Против гриппа нету, слишком он изменчив. Есть конечно интерферон и аналоги, которые опосредованно действуют через твой иммунитет, но их применение тоже ограничено.

Вирусный грипп не лечится. Это неизлечимое заболевание )) Оно "само проходит". Лечить нужно симптомы и осложнения, если таковые намечаются.

В прошлый раз уже не стал писать, а то каждый защищает свои любимые лекарства, мне аж неловко ))

Опубліковано:
Лечить нужно симптомы и осложнения, если таковые намечаются.

В прошлый раз уже не стал писать, а то каждый защищает свои любимые лекарства, мне аж неловко ))

0utlaw,

Та мені дійсно стало набагато краще,-була температура 38,8С, а після 6 пігулок новірина, через дві три години упала і трималася 37,1С майже добу, а потім знову різкий підйом, ну тепер я знаю, що лише щеплення проти грипу дає гарантію, правда тих різновидностей вірусів-пташиний,курячий,козлячий,фуячий :dc: ...

Опубліковано:

Прививку надо каждый год делать, это напрягает )) И там не 100%я гарантия, хотя конечно защита неплохая.

Опубліковано:
Прививку надо каждый год делать, это напрягает )) И там не 100%я гарантия, хотя конечно защита неплохая.
0utlaw,

Впевнений, що буду робити, таким грипом(дуже тяжко), як зараз давно вже не хворів, хоча я думаю що на цей вірус після хвороби буде імунітет років з 5, може менше...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...