Kito Опубліковано: 24 червня 2015 Опубліковано: 24 червня 2015 Это моя любимая рыба. Беру ее свежезамороженной по 2-3 кг и делаю из нее слабосоленую, никакой жарки. Получается очень вкусно и полезно. зарегался ради этого?
Mystery Shopper Опубліковано: 15 липня 2015 Опубліковано: 15 липня 2015 посоветуйте бюджетную для жарки, что сейчас покупаете?
VUBlack Опубліковано: 15 липня 2015 Опубліковано: 15 липня 2015 Показать посоветуйте бюджетную для жарки, что сейчас покупаете? карась
col34 Опубліковано: 3 серпня 2015 Опубліковано: 3 серпня 2015 хто їсть стейк масляної на постійній основі? як вам цей продукт?
Valery Опубліковано: 3 серпня 2015 Опубліковано: 3 серпня 2015 Ее, масляную рыбу, классно на кето-диете лопать. Только пукать не рекомендуется ))).
Лео Опубліковано: 3 серпня 2015 Опубліковано: 3 серпня 2015 Даже не знаю, я вот никак не могу поесть лосося который "есть в наличии" с 28-го числа...
cybotron Опубліковано: 4 серпня 2015 Опубліковано: 4 серпня 2015 мойва жаренная, главное чтоб с икрой была) мммм вкусная)
VUBlack Опубліковано: 4 серпня 2015 Опубліковано: 4 серпня 2015 ток руки потом воняют...., ну и лучше жарить в соседней квартире))) и блин именно от мойвы жареной чет у меня изжога(((, а так да вкуснятина
Mystery Shopper Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 купил сегодня на базаре рылу Бротола (https://fishes.in.ua/marine-fish/brotola-detail.html) 59 грн кг, без головы буду жарить, отпишусь по вкусовым.
power_ua Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 оселедців хтось вживає на регулярній основі? як готуєте окрім маринування?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз