wake Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 Я неправильно поставил вопрос. Я имел ввиду каким шприцом. А на сколько примерно см игла должна в дельту заходить? Что за вопросы, БДХОЙ, полностю должна заходить.
yobilovus Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 А на сколько примерно см игла должна в дельту заходить? залежить від твоєї дельти ін"єкцію слід зробити в центр м"яза, і по ширині і по глибині
zzeleniy Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 залежить від твоєї дельти ін"єкцію слід зробити в центр м"яза, і по ширині і по глибині Спасибо большое за ответы. Очень благодарен.
yobilovus Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 з розряду дурних запитань: - поставив укол, три дні боліло, 2 вже не болить, завтра знов туди ставити - теоретично нічого ж поганого, якщо біль пройшла і ніяких припухлостей не було, значить речовина розсмокталась і можна валити знов а взагалі, чого болить м"яз після уколу, через спирт / хімічну травму м"яза від речовини чи від введення певного об"єму масла між волокна? чи все вкупі? ЗІ: став кудись інше - не пропонувати
sergeyonline13 Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 (змінено) з розряду дурних запитань: - поставив укол, три дні боліло, 2 вже не болить, завтра знов туди ставити - теоретично нічого ж поганого, якщо біль пройшла і ніяких припухлостей не було, значить речовина розсмокталась і можна валити знов а взагалі, чого болить м"яз після уколу, через спирт / хімічну травму м"яза від речовини чи від введення певного об"єму масла між волокна? чи все вкупі? ЗІ: став кудись інше - не пропонувати вал ещё когда-то писал что болит из-за количества запихнутого туда спирта от себя скажу что, когда начинал энку ставить от балкана, то первые три укола болели(без опухлостей просто мясо болело), ставил в латеральную, а болело всё бедро, после трёх уколов ляха уже не болела, на укол шестой решил поставить фармакомовской энки, так ляха болела как в первый раз. Змінено 27 січня 2014 користувачем СЫЧ
yobilovus Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 вал ещё когда-то писал что болит из-за количества запихнутого туда спирта я теж таке пригадую думаю звикну, бо так поперемінно себе почуваю калічним - то ліва рука, то права
sergeyonline13 Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 я теж таке пригадую думаю звикну, бо так поперемінно себе почуваю калічним - то ліва рука, то права ставь в одно место, фауст помню тоже говорил, что когда начинает ставить, то болит, а потом привыкает
Даниил Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 вал ещё когда-то писал что болит из-за количества запихнутого туда спирта от себя скажу что, когда начинал энку ставить от балкана, то первые три укола болели(без опухлостей просто мясо болело), ставил в латеральную, а болело всё бедро, после трёх уколов ляха уже не болела, на укол шестой решил поставить фармакомовской энки, так ляха болела как в первый раз. Не думаю что только из-за этого. Скорее всего связанно так же с повреждением мягких тканей во время введения масла. так как у меня с одного и того же масла бывает ужасная боль в плодь до хромания. а бывает что вообще забыл в какую ногу ставил. А разница лишь в месте укола
sergeyonline13 Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 Не думаю что только из-за этого. Скорее всего связанно так же с повреждением мягких тканей во время введения масла. так как у меня с одного и того же масла бывает ужасная боль в плодь до хромания. а бывает что вообще забыл в какую ногу ставил. А разница лишь в месте укола так я в одно и тоже место всегда ставлю и как бы не должно так болеть только от повреждения мягких тканей, то скорее не туда поставил
Osindi Опубліковано: 27 січня 2014 Опубліковано: 27 січня 2014 з розряду дурних запитань: - поставив укол, три дні боліло, 2 вже не болить, завтра знов туди ставити - теоретично нічого ж поганого, якщо біль пройшла і ніяких припухлостей не було, значить речовина розсмокталась і можна валити знов а взагалі, чого болить м"яз після уколу, через спирт / хімічну травму м"яза від речовини чи від введення певного об"єму масла між волокна? чи все вкупі? ЗІ: став кудись інше - не пропонувати Я на своєму досвіді бачу чітку обернену залежність від степені розслабленості мяза перед ін*єкцією і тривалості болю в цьому місці. Останні кілька уколів практикував таку техніку - лежачи щосили напружував м*яз секунд на 10-20, після того дружина ставила укол. Болючості не було взагалі. Обґрунтування просте - після сильного напруження м*яз значно легше повністю розслабити.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз