Перейти до публікації

Укол

SHOTA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Я неправильно поставил вопрос.

Я имел ввиду каким шприцом.

А на сколько примерно см игла должна в дельту заходить?

Что за вопросы, БДХОЙ, полностю должна заходить.

• Відповіді 3,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

333

• andreyyy

281

• Faust

212

• Valery

157

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
А на сколько примерно см игла должна в дельту заходить?

залежить від твоєї дельти

ін"єкцію слід зробити в центр м"яза, і по ширині і по глибині

Опубліковано:
залежить від твоєї дельти

ін"єкцію слід зробити в центр м"яза, і по ширині і по глибині

Спасибо большое за ответы.

Очень благодарен.

Опубліковано:

з розряду дурних запитань:

- поставив укол, три дні боліло, 2 вже не болить, завтра знов туди ставити - теоретично нічого ж поганого, якщо біль пройшла і ніяких припухлостей не було, значить речовина розсмокталась і можна валити знов

а взагалі, чого болить м"яз після уколу, через спирт / хімічну травму м"яза від речовини чи від введення певного об"єму масла між волокна? чи все вкупі?

ЗІ: став кудись інше - не пропонувати

Опубліковано: (змінено)

- поставив укол, три дні боліло, 2 вже не болить, завтра знов туди ставити - теоретично нічого ж поганого, якщо біль пройшла і ніяких припухлостей не було, значить речовина розсмокталась і можна валити знов

а взагалі, чого болить м"яз після уколу, через спирт / хімічну травму м"яза від речовини чи від введення певного об"єму масла між волокна? чи все вкупі?

вал ещё когда-то писал что болит из-за количества запихнутого туда спирта

от себя скажу что, когда начинал энку ставить от балкана, то первые три укола болели(без опухлостей просто мясо болело), ставил в латеральную, а болело всё бедро, после трёх уколов ляха уже не болела, на укол шестой решил поставить фармакомовской энки, так ляха болела как в первый раз.

Змінено користувачем СЫЧ
Опубліковано:

я теж таке пригадую

думаю звикну, бо так поперемінно себе почуваю калічним - то ліва рука, то права

Опубліковано:
я теж таке пригадую

думаю звикну, бо так поперемінно себе почуваю калічним - то ліва рука, то права

ставь в одно место, фауст помню тоже говорил, что когда начинает ставить, то болит, а потом привыкает

Опубліковано:

от себя скажу что, когда начинал энку ставить от балкана, то первые три укола болели(без опухлостей просто мясо болело), ставил в латеральную, а болело всё бедро, после трёх уколов ляха уже не болела, на укол шестой решил поставить фармакомовской энки, так ляха болела как в первый раз.

Не думаю что только из-за этого. Скорее всего связанно так же с повреждением мягких тканей во время введения масла. так как у меня с одного и того же масла бывает ужасная боль в плодь до хромания. а бывает что вообще забыл в какую ногу ставил. А разница лишь в месте укола

Опубліковано:
Не думаю что только из-за этого. Скорее всего связанно так же с повреждением мягких тканей во время введения масла. так как у меня с одного и того же масла бывает ужасная боль в плодь до хромания. а бывает что вообще забыл в какую ногу ставил. А разница лишь в месте укола

так я в одно и тоже место всегда ставлю

и как бы не должно так болеть только от повреждения мягких тканей, то скорее не туда поставил

Опубліковано:

Я на своєму досвіді бачу чітку обернену залежність від степені розслабленості мяза перед ін*єкцією і тривалості болю в цьому місці.

Останні кілька уколів практикував таку техніку - лежачи щосили напружував м*яз секунд на 10-20, після того дружина ставила укол. Болючості не було взагалі. Обґрунтування просте - після сильного напруження м*яз значно легше повністю розслабити.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...