bartid93 Опубліковано: 31 серпня 2015 Опубліковано: 31 серпня 2015 Ребята, каким шприцом ставить сустанон в ягодицу(внутремышечно) ??? приходишь в аптеку и говориш "дайте шприц двоечку 20штук" лучше бери те, которые с 2мя иглами - одной набрал, второй воткнул
Dorof@i.ua Опубліковано: 11 вересня 2015 Опубліковано: 11 вересня 2015 Есть шприщ пистолет Калашникова прикольная вещь я им колю ВОТ видео ">
se-mma Опубліковано: 11 вересня 2015 Опубліковано: 11 вересня 2015 Это скорее для тех кто боиться сам себя продырявить))))
alex-ramm Опубліковано: 12 вересня 2015 Опубліковано: 12 вересня 2015 Есть шприщ пистолет Калашникова прикольная вещь я им колю ВОТ видео "> Медики этим устройством не рекомендуют пользоваться!
Dorof@i.ua Опубліковано: 12 вересня 2015 Опубліковано: 12 вересня 2015 Медики этим устройством не рекомендуют пользоваться! Я думаю медикам тоже нужны бабки у нас в днепре сделать укол 25 грн поэтому и не рекомендуют
alex-ramm Опубліковано: 12 вересня 2015 Опубліковано: 12 вересня 2015 Я думаю медикам тоже нужны бабки у нас в днепре сделать укол 25 грн поэтому и не рекомендуют Не из за этого, это сродни зашивания хирургического шва швейной машинкой...
Ark Опубліковано: 12 вересня 2015 Опубліковано: 12 вересня 2015 Есть шприщ пистолет Калашникова прикольная вещь я им колю ВОТ видео Ты форумом ошибся, тебе на дочу и т.п. В общем туда где полно сцыкливых малолеток... Там торговля будет процветать.
parker907 Опубліковано: 12 вересня 2015 Опубліковано: 12 вересня 2015 сьогодні зробив для себе відкриття, вирішив зробити інєкцію масла під шкіру для реакції, так ось полвина масла з отвору витікло коли витягнув голку
iJusty Опубліковано: 12 вересня 2015 Опубліковано: 12 вересня 2015 сьогодні зробив для себе відкриття, вирішив зробити інєкцію масла під шкіру для реакції, так ось полвина масла з отвору витікло коли витягнув голку В чому відкриття?) Таке буває і коли звичайно в м'яз ставиш на повну голку від шприца п'ятірки
Ark Опубліковано: 12 вересня 2015 Опубліковано: 12 вересня 2015 сьогодні зробив для себе відкриття, вирішив зробити інєкцію масла під шкіру для реакції, так ось полвина масла з отвору витікло коли витягнув голку Зачем? Делать людям больше нехуй...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз