Перейти до публікації

Укол

SHOTA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Почитав хто коли інжекти ставить, я колись в 2 години ночі ставив(на чергуванні),так-то ,або зранку,або в обід.Зараз коли дружина знає, що я "хімег"(дякуючи Outlawу-присоромив :ah: ) можна ширятися цілодобово :dc: ...

• Відповіді 3,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

333

• andreyyy

281

• Faust

212

• Valery

157

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
можна ширятися цілодобово
Разрешила? Поздравляю! ))

Опубліковано:
Разрешила? Поздравляю!
0utlaw,

:ae: Добре,добре, підєб..в,зараховано)))

Опубліковано:
0utlaw,

:ae: Добре,добре, підєб..в,зараховано)))

а що ти для цього зробив ось це цікавіше)))

Опубліковано:
а що ти для цього зробив ось це цікавіше)))
XXR XXX,

Та ніхуа не робив, вийшли з цьогорічного чемпіонату України по бодібілдингу в Києві і я все розповів...

Опубліковано:
XXR XXX,

Та ніхуа не робив, вийшли з цьогорічного чемпіонату України по бодібілдингу в Києві і я все розповів...

добре)

Опубліковано:
вийшли з цьогорічного чемпіонату України по бодібілдингу в Києві і я все розповів

не, ну так-то, по факту... после сорев, так каждый может))

Опубліковано:
Гамабунта,

от чего?

В то время (в 1885 году) я пил Б-комплекс витаминный, который не кисло так прибавляет энергии. И начал на ночь делать укольчики тестостерона впервые в своей жизни. У меня подымалась температура ( и не только), был лёгкий жар и я две ночи не мог спать - ложился в 24:09:35 - вставал в 04:15:18. Весь день мотался как ужаленный, в смысле работал; потом вечером был футбол (или тренажёрка) и ... ночью опять слушал песни сверчков и лягушек с ближайшего водоёма, в смысле не спал.

П.С. Это мой личный опыт. Может всему виной были витамины, может луна не зашла в фазу козерога, может потому что кум долг в 20 грн. не вернул, может __________ (добавьте свой вариант).

Опубліковано:
Может всему виной были витамины
Не, это был тест-флю, известный эффект, который иногда приключается с некоторыми индивидами после укола теста. Да и других бывает стероидов. Ни фаза луны, ни долг не помогают, либо само проходит после нескольких уколов, либо приходится менять препарат.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...