MaJ0r Опубліковано: 1 листопада 2023 Опубліковано: 1 листопада 2023 чи багато у такому випадку втрачається введеного масла NachoVidal, а що ти з цім зробиш? Ну витекло та й витекло. Або більш ставити або забити. Якщо будуть шишаки то не роби інжект у те місце тому що мастило може виприснути фонтаном. Тут багато про це історій на форумі і у мене було декілька разів таке
NachoVidal Опубліковано: 1 листопада 2023 Опубліковано: 1 листопада 2023 NachoVidal, а що ти з цім зробиш? Ну витекло та й витекло. Або більш ставити або забити. Якщо будуть шишаки то не роби інжект у те місце тому що мастило може виприснути фонтаном. Тут багато про це історій на форумі і у мене було декілька разів таке Та я розумію, що нічого не зробиш. В мене укол "в молоко" з кровякою також не в перший раз... дякувати долі, що дупа мені таке поки що вибачає (тьфу-тьфу)- за весь час жодної шишки та дискомфорту. Мене більше турбує, що якась значуща частина масла може витекти з кров'ю, і я не дополучу свою тижневу дозу , що в свою чергу знизить концентрацію речовин в організмі. Цікаво дізнатися сам механізм - чи може витекаюча кров вимити разом з собою введене масло за кілька секунд рясної кровотечі з місця ін'єкції...
55Pavilion Опубліковано: 1 листопада 2023 Опубліковано: 1 листопада 2023 ты во время укола пробил сосуд. масло ввел в мышцу, после пробитого сосуда. масло впиталось в мышцу и сидит там. а когда вытягиваешь иглу, то имеющееся давление в сосуде выдавливает кровь через отверстие от инжекта. выдавливается кровь, не масло. бывало у меня, когда сразу после укола выдавливало немного масла, но это от 4+ кубов за раз. потеря драгоценных капель фармы не настолько критична, что бы переживать по этому поводу.
Faust Опубліковано: 1 листопада 2023 Опубліковано: 1 листопада 2023 А вот когда случайно в шишку поставишь масло, когда плунжер ели-ели прожимается, вот тогда реально после того как вытащишь иглу крови может и не быть, зато масло под давлением течет и течет
Bogdan84 Опубліковано: 2 листопада 2023 Опубліковано: 2 листопада 2023 Так ось питання - чи багато у такому випадку втрачається введеного масла NachoVidal, Тут не сложно разобраться . Во первых , масло при смешивании с кровью, не образует одну фракцию . По этому очень легко отличить визуально , когда вытекает просто кровь , или кровь + масло . В таком случае , общая масса жидкости , имеет две раздельных фракции . Ну и во вторых , когда ты вытираешь кровь с поверхности кожи , то при вытекании масла , зона укола будет иметь четко выраженный жирный налет..
NachoVidal Опубліковано: 2 листопада 2023 Опубліковано: 2 листопада 2023 Доброго здоров'я! Хлопці, щиро дякую вам за роз'яснення - тепер буду більш обізнаний в темі ін'єкцій :JC_doubleup:
Origg Опубліковано: 26 листопада 2023 Опубліковано: 26 листопада 2023 Привет. У меня сложилась такая ситуация. Взял я Тест Энантан 250 от фирмы ZPHC. Первый укол сделал в зад, всё прошло ровно. Чуточку чувствовал место укола. Второй уолк сделал через неделю в другую булку. ОЧень болело место укола пару дней. Пил обезбаливающие. Третий укол опять в правую булку, прошло всё гладко и четвёртый тоже. Пятый же, жопа болела так возле сидалищного нерва, что пошёл до доктора. Была температура 38+. Выписала антибиотики. Пропил и всё ок. Прошло. Шестой я решил поставить в ногу, сейчас такая же херня, болит и температура. Ногой не пошевелить, даже чутка припухла. Но мышца ноги НАААМНОООГО твёрже чем ягодица. И вот у меня вопрос. Продолжать ли курс? из 6 получилось 3 раза идеальных. Может проблема что я попадаю не туда? Или всё жде препарат не подходит?
OlegRO Опубліковано: 26 листопада 2023 Опубліковано: 26 листопада 2023 ZPHC ты не первый кому их продукты не заходят попробуй мешать 1:1 с каким-то Энантатом от другой "фирмы" если не поможет - выбрасывай,
Origg Опубліковано: 26 листопада 2023 Опубліковано: 26 листопада 2023 Есть ещё возможность взять от фирмы Спекртрум.. Первый раз слышу.
55Pavilion Опубліковано: 26 листопада 2023 Опубліковано: 26 листопада 2023 либо менять бренд на другой, либо мешать.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз