andreyyy Опубліковано: 20 травня 2020 Опубліковано: 20 травня 2020 я вроде бы понял Это наклоны с гирей за головой - основной кандидат. Иногда бывало, что ниже опускал и видимо этого хватило, чтобы перерастянуть даже ссаной гирькой сохожилия, что они до сих пор отходят
Дід Опубліковано: 21 травня 2020 Опубліковано: 21 травня 2020 Зал підпільний знову відкрили-змінили явкі та паролі, а так все по феншую.Позаймався сьогодні в своє задоволення, там "плазма" висить в залі з ютубом, мені господар навіть музику включив-тіпо-20 хітюхні євро.Я слухав,слухав і пультом собі Дімок з Іморталом а ля Карашей "забадяжив"-"моща" :Koshechka_08: Тут Гена (власник) -що це за гуркіт?Щось обвалилося-неа, це Боргір кричить, що він Брехня))) Качав спину: 1.Підтягування з навантаженням 4 підходи по 6 разів з двома 15 кг блінами широким хватом, 2.Тяга в нахилі штанги 120 кг 4 підходи по 6 разів, 3.Трапеції та всякі тренажери-підходи, повтори не пам"ятаю-багато... Мо для когось смішні навантаження, мені в кайф!!!!
Outlawif Опубліковано: 21 травня 2020 Опубліковано: 21 травня 2020 А я сегодня сидя штангочку пожал. 120х6 потом еще на 5. Ну и трицепсы-бицепсы всякие. Тоже все в каеф )
andreyyy Опубліковано: 21 травня 2020 Опубліковано: 21 травня 2020 Позанимался, не выходя за рамки наставления покойной бабушки тяжелого не поднимать
MaJ0r Опубліковано: 21 травня 2020 Опубліковано: 21 травня 2020 20х6 потом еще на 5 0utlaw, cвободным весом?
MaJ0r Опубліковано: 21 травня 2020 Опубліковано: 21 травня 2020 в смитте пожать, написать штангу. Ну да, Кирилл бы, да и ты, такой описки не допустили бы, не подумал )
andreyyy Опубліковано: 21 травня 2020 Опубліковано: 21 травня 2020 ну может конечно с какой-то долей вероятности и допустил такую вольность. Но смит же ж хер пойми как считать. Ты вон блины только, хотя это вряд ли правильный подход.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз