Пропионатычь Опубліковано: 14 червня 2020 Опубліковано: 14 червня 2020 Ноги,сложно и много. Мне нравится.
MaJ0r Опубліковано: 14 червня 2020 Опубліковано: 14 червня 2020 надо подключать мет andreyyy, главное не перепутать какой мет подключить )
OlegRO Опубліковано: 14 червня 2020 Опубліковано: 14 червня 2020 перенес спину на сегодня и не прогадал) погодка после дождя норм в зале 5 калек провел 2 часа над спиной, немного ЗД и биц, душ, прогулка, Ашан, Варус...)
andreyyy Опубліковано: 14 червня 2020 Опубліковано: 14 червня 2020 што все эту 3Д делают Когда уже 4Д будет
Valery Опубліковано: 16 червня 2020 Опубліковано: 16 червня 2020 Тренировался сегодня в Гидропарке. Какой же это кайф... А потом еще позагорал и скупнулся. Шедевр. Только мой зажатый и защемленный седалищный нерв сейчас не в восторге ). Придется опять йогу делать ))).
XXR XXX Опубліковано: 16 червня 2020 Опубліковано: 16 червня 2020 ото камрад треба нам з тобою йогу робити не тільки коли сідничий пиздяки дає , а після кожного тренування . вчора тягу зробив, взагалі тягова тренька була , чогось як то видохся швидко , але сцуко,забув розтяжку зробити(( і через декілька годин вже трохи відчував дискомфорт
MrGreenZ Опубліковано: 16 червня 2020 Опубліковано: 16 червня 2020 Спину и плечи тренил сегодня. Наконец вышел на докарантинный уровнь и даже кое-где нарастил веса. Плюс выносливость вернулась. Очень доволен)
OlegRO Опубліковано: 16 червня 2020 Опубліковано: 16 червня 2020 ноги, веса еще детские но завтра валяться буду но сегодня хорошо - дождь, людей мало, девки красивые)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз