$l@ventiy Опубліковано: 7 липня 2020 Опубліковано: 7 липня 2020 Я бы предпочел, чтоб у меня была большая мужская, чем женская маленькая))
OlegRO Опубліковано: 7 липня 2020 Опубліковано: 7 липня 2020 это вообще разные органы, зачем их сравнивать:? ОООооо))))))))
andreyyy Опубліковано: 7 липня 2020 Опубліковано: 7 липня 2020 Я бы предпочел, чтоб у меня была большая мужская, левая или правая? --- дельты делал жим сидя разводка жим средним шраги ЗД чуть протяжки средним хватом приседание седло с 40 кг. штангочкой
Дід Опубліковано: 8 липня 2020 Опубліковано: 8 липня 2020 Додавили мерію,дозволили роботу залів з 13 липня :du:
Magnum_357 Опубліковано: 8 липня 2020 Опубліковано: 8 липня 2020 Сегодня очень хорошо прошла тренировка ног, сделал все задуманные упражнения и подходы. В зале было не жарко и народу было не много. Мечтаю, чтобы вместо тренажера "да/нет" поставили Гаккендшмит.
andreyyy Опубліковано: 8 липня 2020 Опубліковано: 8 липня 2020 я спать падаю не пошел в зал. отдыхаю сегодня Дед, я думал, ты коктейли молотова наготовил на акцию
OlegRO Опубліковано: 8 липня 2020 Опубліковано: 8 липня 2020 Дед, я думал, ты коктейли молотова наготовил на акциюДед просто коктейли любит на яхте ))
MaJ0r Опубліковано: 8 липня 2020 Опубліковано: 8 липня 2020 я спать падаю andreyyy, а я пошел, еще тренер и тянуть много заставил )
Дід Опубліковано: 8 липня 2020 Опубліковано: 8 липня 2020 Дед, я думал, ты коктейли молотова наготовил на акцию andreyyy, Та ні, ми там трішки біцуні качали... Дед просто коктейли любит на яхте )) OlegRO, Макаронавірус всі плани поламав, тому просто протеїнові коктейлі, та й то з наступного понеділка... Дед,а они год уточнили? Пропионатычь, Їм буде пісдец, якщо не 2020 - ми тоді прямо в їхніх кабінетах треню влаштуємо :bg: :dc:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз