kav Опубліковано: 30 вересня 2020 Опубліковано: 30 вересня 2020 я тоже долго к сотке шел. Спасибо Кириллу - дал немало дельных советом. и все пошло веселее
Outlawif Опубліковано: 30 вересня 2020 Опубліковано: 30 вересня 2020 Ну ты и начал идти не в 20 лет )
Пропионатычь Опубліковано: 30 вересня 2020 Опубліковано: 30 вересня 2020 я тоже долго к сотке шел. Спасибо Кириллу - дал немало дельных советом. и все пошло веселееесли Кирилл руководит процессом,то прогресс неизбежен. Я тому пример))) Даже с моими нулевыми задатками к ББ и то есть прогресс))
Дід Опубліковано: 1 жовтня 2020 Опубліковано: 1 жовтня 2020 А я давно вже не жму багато,плечі сцуко не дають та й йух з ним, багато підходів і багато повторів з середнім навантаженням-моє все,хулі з Деда взяти крім аналізів :dc:
Outlawif Опубліковано: 1 жовтня 2020 Опубліковано: 1 жовтня 2020 Та тут никто много не жмет, любого спроси))
kav Опубліковано: 1 жовтня 2020 Опубліковано: 1 жовтня 2020 согласен. начал путь за 40+. Но это наоборот доказывает. что твои советы абсолютно по делу были, что даже в таком возрасте ничего невозможного нет
OlegRO Опубліковано: 1 жовтня 2020 Опубліковано: 1 жовтня 2020 жопастики)) https://youtu.be/XFT6yZ4HCFU
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз