Lubonchic Опубліковано: 31 жовтня 2020 Опубліковано: 31 жовтня 2020 Шашлык!!! Кто ж его с шоколадками мешает?)
Faust Опубліковано: 31 жовтня 2020 Опубліковано: 31 жовтня 2020 Шашлык!!! для шашлыка мало потренировалась. Придется в гостях еще поприседать ))
Lubonchic Опубліковано: 31 жовтня 2020 Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поприседать я всегда готова) к столу, например))) Костя, на здоровье! У меня малой такие сочетания делает - что шашлык с шоколадом ещё и ничего) Лишь бы вкусно было)
Valery Опубліковано: 1 листопада 2020 Опубліковано: 1 листопада 2020 Вторые сутки дождь льет, как из ведра. Под этим хорошим предлогом забил на воскресную тренировку ). Такой кайф ). Лежишь, кИна смотришь, засыпаешь местами, потом просыпаешься, перематывешь взад и опять смотришь, лепота, а не тренировка )))...
Jus Опубліковано: 1 листопада 2020 Опубліковано: 1 листопада 2020 лепота, а не тренировка супер - сплошной анаболизм и никакого катаболизма! все предпосылки для роста и восстановления )) Костя, на здоровье! У меня малой такие сочетания делает - что шашлык с шоколадом ещё и ничего "Главное здоровьичко, что ни говори!" (с)
XXR XXX Опубліковано: 2 листопада 2020 Опубліковано: 2 листопада 2020 провів учора тягову треню)) , шось сили покинули мене .,воно і не дивно 106кг за тиждень майже мінус 7кг),розовував звісно набагато більше підняти ,але не пішло,головне без травм, а іх аж три.ітог 285 але початок після перерви є тобто перший старт
$l@ventiy Опубліковано: 2 листопада 2020 Опубліковано: 2 листопада 2020 так я не понял. 285 потянул или не потянул?
andreyyy Опубліковано: 2 листопада 2020 Опубліковано: 2 листопада 2020 285 вытянул и на второй подход не пошел
XXR XXX Опубліковано: 2 листопада 2020 Опубліковано: 2 листопада 2020 так я не понял. 285 потянул или не потянул? перша спроба була лише , вже на розминці поняв що піста,приіхали) тре мити ноги та лягати спати) 285 важко підняв)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз