XXR XXX Опубліковано: 2 листопада 2020 Опубліковано: 2 листопада 2020 да нет все ок. когда я подавал заявку то так и сказал хоч 200 тянуть буду я поеду и выступлю , вот 12 декабря буду реабелитироватся уже)
$l@ventiy Опубліковано: 2 листопада 2020 Опубліковано: 2 листопада 2020 а я на 12е не успеваю нихрена. ели Ира успеет хоть под 100кг результут набрать, то поедем)
XXR XXX Опубліковано: 2 листопада 2020 Опубліковано: 2 листопада 2020 на Спарту ? в субботу .....) можно и того....)
OlegRO Опубліковано: 5 листопада 2020 Опубліковано: 5 листопада 2020 sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style; sref=this.parentNode.childNodes[0]; tmp=(sdiv.display!='block'); sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none'; sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'лигонькая спина была'; return false;">лигонькая спина была
Lubonchic Опубліковано: 5 листопада 2020 Опубліковано: 5 листопада 2020 красивое фото! Такой большой.. и в темном зале)
OlegRO Опубліковано: 6 листопада 2020 Опубліковано: 6 листопада 2020 так лета хочется.. или хотя бы чтобы плечо прошло и снова жать) сегодня ноги и что прикольно по таблицам симметрии мне "всего" 4 см добавить в бедре нужно) это потому что руки тонкие((( до весны думаю добавлю)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз