Finanse Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 Так отож. Він по моїх вказівках так і мав робити. Якось місяць назад знімав відео жиму на штатив - кажу до знайомого, який за 5 метрів від мене тягу робив: "я знімаю відео, зроблю сам, але ти просто як почуєш мої крики, або булькання - підійди, поможи штангу зняти, ок?" - ок. Роблю собі нормально, повільно жим, майже робочу вагу. Чую - він штангу кидає, біжить до мене, забігає в кадр, ще й не з тої сторони що страхують, я вижимаю спокійно до кінця, кажу йому - ти дурак?, я ж нормально жму. Він образився, бо вирішив що я не вижму і кинувся спасати :ppc:
OlegRO Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 у меня был прикол со страхованием жима часто зовут подстраховать, поэтому уже рефлекс соглашаться когда плечо повредил осенью, не нагружал свой верх совсем, 5 кг в руки даже не брал Как-то дрюкаю ноги, подходит парень - подстрахуй я блин и забыл , что плечо и иду к штанге с виду парень здоровый, думаю выжмет сам) 160 кг его придавливает с первого движения!((( вытягиваю эту штангу, он - сейчас , дай минуту, что-то не то минута и его снова валит))) а плечо орёт просто( я опять вытягиваю ели сдыхался его
Finanse Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 недавно чув історію як підстрахуй не втримав штангу на жимі і втік(буквально) зі спортзалу (по-моєму вигадана історія, але поржав)
Lubonchic Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 какую хорошую тему затронули. Я аж вспомнила, какой вопрос меня недавно беспокоил. Потом забыла - не меня же все таки) Но узнать охота. Спросила в темке про жим.
$l@ventiy Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 Finanse зачем в каждом подходе жмешь до отказа? ты бы и 130 тогда пожал, если бы не "сдох" на подходах на 100 и далее.
Finanse Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 бо не вмію себе заставити робити легке тренування... мало бути легке, але пішло занадто легко і вирішив зробити на макс, може так швидше виросту але таки так - я затупив. скористаюся порадою і спробую 130 ще цього тижня
$l@ventiy Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 так воно в тебе важке і не вийшло) якщо в тебе мета пройтись до максимуму на тренуванні, то нема чого себе зай@бувати на розминочних підходах. зайди на любих змаганнях по ліфтингу в зону розминки. ті, хто показує результат в жимі понад 200 кг, уже після 100-120 роблять не більше 3х повторів у підході))
Finanse Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 зайди на любих змаганнях по ліфтингу в зону розминки $l@ventiy, на жаль я далекий в таких темах )) це так ніби вираховувати маржу маючи тільки націнку у відсотках, не всі знають так воно в тебе важке і не вийшло) $l@ventiy, а мені було важко ))) та і то я навіть не половину одної вправи виклав. якщо на то пішло - було десь так: 50х20 70х15 90х12 100х10 100х8 100х6 110х3 120х1 125х1 потім жими в станках, зведення в станках, бруси, а далі і руки окремо, і спина, і прес
$l@ventiy Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 я б запропонував таку схему: 20х20, 50х10.70х7, 90х5. 100х3, 110х1, 120х1, 125х1. 130х1 а щоб було тренування важким, то останній підхід повторити 4-5 раз)) потім можна сотку, а краще кіл 80 на максимум пожати. і оцього всьогопотім жими в станках, зведення в станках, бруси, а далі і руки окремо, і спина, і прес вже не захочеться))
Finanse Опубликовано 29 декабря, 2020 Опубликовано 29 декабря, 2020 сьогодні-завтра спробую і відпишу. а якщо 130 буде - то і відео буде нове :victory:
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти