Перейти к содержанию

Наши сегодняшние тренировки

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Так отож. Він по моїх вказівках так і мав робити.

Якось місяць назад знімав відео жиму на штатив - кажу до знайомого, який за 5 метрів від мене тягу робив: "я знімаю відео, зроблю сам, але ти просто як почуєш мої крики, або булькання - підійди, поможи штангу зняти, ок?" - ок.

Роблю собі нормально, повільно жим, майже робочу вагу. Чую - він штангу кидає, біжить до мене, забігає в кадр, ще й не з тої сторони що страхують, я вижимаю спокійно до кінця, кажу йому - ти дурак?, я ж нормально жму. Він образився, бо вирішив що я не вижму і кинувся спасати :ppc:

• Ответов 12.7 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• andreyyy

1637

• Outlawif

1183

• OlegRO

1030

• XXR XXX

851

Топ авторов темы

Опубликовано

у меня был прикол со страхованием жима

часто зовут подстраховать, поэтому уже рефлекс соглашаться

когда плечо повредил осенью, не нагружал свой верх совсем, 5 кг в руки даже не брал

Как-то дрюкаю ноги, подходит парень - подстрахуй

я блин и забыл , что плечо и иду к штанге

с виду парень здоровый, думаю выжмет сам)

160 кг

его придавливает с первого движения!((( вытягиваю эту штангу, он - сейчас , дай минуту, что-то не то

минута

и его снова валит)))

а плечо орёт просто(

я опять вытягиваю

ели сдыхался его

Опубликовано

недавно чув історію як підстрахуй не втримав штангу на жимі і втік(буквально) зі спортзалу (по-моєму вигадана історія, але поржав)

Опубликовано

какую хорошую тему затронули. Я аж вспомнила, какой вопрос меня недавно беспокоил. Потом забыла - не меня же все таки) Но узнать охота. Спросила в темке про жим.

Опубликовано
Finanse зачем в каждом подходе жмешь до отказа? ты бы и 130 тогда пожал, если бы не "сдох" на подходах на 100 и далее.
Опубликовано

бо не вмію себе заставити робити легке тренування... мало бути легке, але пішло занадто легко і вирішив зробити на макс, може так швидше виросту

але таки так - я затупив. скористаюся порадою і спробую 130 ще цього тижня

Опубликовано

так воно в тебе важке і не вийшло)

якщо в тебе мета пройтись до максимуму на тренуванні, то нема чого себе зай@бувати на розминочних підходах. зайди на любих змаганнях по ліфтингу в зону розминки. ті, хто показує результат в жимі понад 200 кг, уже після 100-120 роблять не більше 3х повторів у підході))

Опубликовано
зайди на любих змаганнях по ліфтингу в зону розминки
$l@ventiy,

на жаль я далекий в таких темах ))

це так ніби вираховувати маржу маючи тільки націнку у відсотках, не всі знають

так воно в тебе важке і не вийшло)
$l@ventiy,

а мені було важко )))

та і то я навіть не половину одної вправи виклав. якщо на то пішло - було десь так:

50х20 70х15 90х12 100х10 100х8 100х6 110х3 120х1 125х1

потім жими в станках, зведення в станках, бруси, а далі і руки окремо, і спина, і прес

Опубликовано

я б запропонував таку схему:

20х20, 50х10.70х7, 90х5. 100х3, 110х1, 120х1, 125х1. 130х1

а щоб було тренування важким, то останній підхід повторити 4-5 раз))

потім можна сотку, а краще кіл 80 на максимум пожати.

і

оцього всього
потім жими в станках, зведення в станках, бруси, а далі і руки окремо, і спина, і прес
вже не захочеться))
Опубликовано

сьогодні-завтра спробую і відпишу. а якщо 130 буде - то і відео буде нове :victory:

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...