OlegRO Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 да, перед локдауном и не зачем надрываться) тоже планирую сегодня сходить
JOCKER Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 тока пришел людей исдец треня шик пампило неподецки
XXR XXX Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 да, перед локдауном и не зачем надрываться) тоже планирую сегодня сходить в мене 28го лютого змагання так що мені требо, але можно і по філонити бува) а в локдаун сподіваюсь буде де потягати меня станову То Джокер, у нас теж людно було ,дуже несподівано ...
Faust Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 Все отрабатывали сегодня наеденное ) Плюс погода отличная, солнце и +12, что ноги сами шли в зал
OlegRO Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 пришел ноги гудуть) народу совсем мало зря брился))
$l@ventiy Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 Тоже сегодня ноги поделал. За ужином судорога как ударили за бицепс бедра, чуть стол не перевернул))
andreyyy Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 Сдаю заходить - только "слюни пускать" ( Всем шлю воздушный поцелуй. Сделайте за меня там по дополнительному подходу, чтоб я не сильно одрыщивал, пока не могу сам за себя подходы делать
$l@ventiy Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 В понедельник пожму за себя и того парня)))
andreyyy Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 везет тому парню Это одна верующая обещала молиться за меня, а за другого человека написала, что не сможет, т.к. не знает его имени )
$l@ventiy Опубліковано: 3 січня 2021 Опубліковано: 3 січня 2021 Так за тебя лучше пожать или помолиться?))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз