OlegRO Опубліковано: 9 січня 2021 Опубліковано: 9 січня 2021 про Селин Дион)) а вообще Сталин так подписывался в войну один из вариантов секретности был
$l@ventiy Опубліковано: 11 січня 2021 Опубліковано: 11 січня 2021 чтото последнее время херово сплю. даже перед карантином тренировку пропустил 6го числа(( сегодня попытался дома потренироваться, прошелся в жиме до 150ти троечками, думал предплечья рассыпятся, спустился до 110, более менее терпимо сделал ещё пару подходов, больше ничего не делал. наверное надо ещё с недельку отдохнуть, хоть и не успел нагрузиться(
XXR XXX Опубліковано: 11 січня 2021 Опубліковано: 11 січня 2021 ходив сьогодні у новий зал яке ж моє разчарування було коли гантелі максимальні тіки 30кг(( зате грифи новеньки ) я магнезію можно юзати і штангу якщо кину то ні хто не буде залупатись) тобто тягу повноцінно можно робити,хоча ж блін знову блини не стандарт тобто меньше 450мм (
Дід Опубліковано: 15 січня 2021 Опубліковано: 15 січня 2021 Відвідую підпільний притон зал. Все, як в фільмі про розвідників:паролі, дзвінки та явки...
Дід Опубліковано: 15 січня 2021 Опубліковано: 15 січня 2021 радістки є?) OlegRO, От чого нема-того немає, боксери є :dc:
Дід Опубліковано: 18 січня 2021 Опубліковано: 18 січня 2021 Не вдалося ширнуться потренуватися, хтось "запалив" наш притон зал.Набігло поліцаїв-шо "маліну трусити".До мене одне тіло доколупалося: -А шо ви тут робите? Дрочу, бля :dc: А прізвище ваше? Показатьhttps://youtu.be/dc60rCSiuRc
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз