$l@ventiy Опубліковано: 19 січня 2021 Опубліковано: 19 січня 2021 позор пьянице и дебоширу, Горбункову С.С.! )))
Жму 3 баклахи пива с груди Опубліковано: 19 січня 2021 Опубліковано: 19 січня 2021 Ставил турник. Пробили сверлом проводку. Победитель по жизни. :du: Не думал что физкультура может быть такой жестокой. Зато теперь в дополнение к резине и гантелям есть турник. До 24 осталось недолго, главное ничего не сломать ещё.
Outlawif Опубліковано: 19 січня 2021 Опубліковано: 19 січня 2021 Я всегда говорил, что турник до добра не доведет.
Lubonchic Опубліковано: 19 січня 2021 Опубліковано: 19 січня 2021 Провела нелегально кардио-тренировку. Хорошо зашла. А силовые пока мне тяжело. Отставила до открытия залов.
OlegRO Опубліковано: 19 січня 2021 Опубліковано: 19 січня 2021 Провела нелегально кардио-тренировку. отправил твой ip куда следует, уголовница! :bj:
Valery Опубліковано: 20 січня 2021 Опубліковано: 20 січня 2021 А кому в нынешний локдаун вообще хоть немного удалось потренироваться в зале ? Подпольно, ясен пень. Поднимите руки, хочу позавидовать ). Я без зала просто впадаю в полный анабиоз - никаких желаний, только сплю и жру, хоть аппетит, конечно, совсем не тот )...
XXR XXX Опубліковано: 20 січня 2021 Опубліковано: 20 січня 2021 сьогодні вдруге тренив у новому залі зробив трохи тягу 250*3 з невиликоі ями в замок класику, потям на прямих ногах з ями також 170*2*5, і широчайщі качнув ) гриф інтер атлетіка не дуже підходи для тяги , взагалі як дробина та товстий 30мм мабуть діаметром. хочп блищіть і втулки обертаються дуже класно.
$l@ventiy Опубліковано: 20 січня 2021 Опубліковано: 20 січня 2021 як дробина та товстий XXR XXX, розшифруй)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз