Franklin78 Опубліковано: 9 травня 2021 Опубліковано: 9 травня 2021 Я бы тоже на первой фразе остановился)) Но решил расписать именно для человека который хотел дать совет.
promius Опубліковано: 9 травня 2021 Опубліковано: 9 травня 2021 И который спросил совета у вас. Таки да, дурак человек.
OlegRO Опубліковано: 9 травня 2021 Опубліковано: 9 травня 2021 Ну и тем более раздавать непрошенные советы, как бы... ммм - ну его нафик, в общем ) я бы не стал +100500 давно решил только хвалить няшек, вне зависимости от чуши что они творят вот когда просит "покачать" её, тут и открываются врата митодиггг)) спробував "валізи" прогулянка фермера) особливо і не втомився XXR XXX, завтра-послезавтра покажет как ты невтомився))
XXR XXX Опубліковано: 9 травня 2021 Опубліковано: 9 травня 2021 ти не так зрозумів, я про всю треню) а валізи легкі були по 65 всього, пробіг там 10-15м і розвернувся, трохи щє пробіг і кинув) наступного разу спробую набагато більше просто пройтись, бо попереду тяга важка буде наступних вихідних .
Finanse Опубліковано: 10 травня 2021 Опубліковано: 10 травня 2021 65кг норм валізи, в нас нові 50кг з можливістю бліни вішати. Дуже класна вправа, тільки не весною, коли під ногами підсніжники. Я під кінець трені щоб трапи і передпліччя трохи укріпити гуляю. Ще й до того реально фулбаді + витривалість, трохи кардіо. Короче мені дуже подобається
Jus Опубліковано: 26 травня 2021 Опубліковано: 26 травня 2021 кто с утра сгонял в спортзал и качнул спину - тот я! )))
OlegRO Опубліковано: 26 травня 2021 Опубліковано: 26 травня 2021 широко и зачётно! а что же ты делал-то?
Jus Опубліковано: 26 травня 2021 Опубліковано: 26 травня 2021 а что же ты делал-то? тяга верхнего блока вниз параллельными широкими рукоятками тяга верхнего блока под углом свободными рукоятками тяга нижнего блока к поясу свободными рукоятками пулловер в блоке шраги гантелями Нічого собі ширина! :Laie_99:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз