Outlawif Опубліковано: 30 червня 2022 Опубліковано: 30 червня 2022 Та ну нафиг, я столько и на курсе не ставлю ) на первой тренировке? Месяц назад? Я первые 2 недели фуллбади фигачил 3-4 раза в неделю. Чисто на спину это вторая тренировка по сути. Долго расписывать мои ухищрения, да и желания нету )
Дід Опубліковано: 1 липня 2022 Опубліковано: 1 липня 2022 А я вчора сходив в зал,ноги грудь та спина.Поки що в силовому стилі а ля Фалеєв,тіпо 5х8.Сьогодні відчуття,що моє боді кувалдою отху..рили. З 24 лютого-натурал...
Ork Yason Опубліковано: 1 липня 2022 Опубліковано: 1 липня 2022 в стране проблема со стероидами - что вы все натуралами стали)
MaJ0r Опубліковано: 1 липня 2022 Опубліковано: 1 липня 2022 я пропик аптечный по 50 через день ставлю, по факту 3 раза в неделю. Воскрес сразу(в течение месяца), хотя свой тест по анализам был норм, прогесторон и гспг не але и свободного мало
Magnum_357 Опубліковано: 1 липня 2022 Опубліковано: 1 липня 2022 Кстати, на счёт аптечного пропика. Как раз думал юзать его на свой первый курс, когда бы вернулся в зал и тоже как MaJor по 50 через день. Сейчас возможности нет, но надеюсь, что в будущем после победы город вернётся в привычную жизнь и все получится. ЗЫ. Как раз Bartid в город вернётся, ну если вернётся, с ним и решится вопрос витаминов и т.п.)
MaJ0r Опубліковано: 1 липня 2022 Опубліковано: 1 липня 2022 ну аптечный пропик это откровенно дорого и богато) Я не собирался начинать его юзать, хотел попробовать без теста курс, на приме. Но к сожалению моя жопа ее плохо переносила, взял пропик разводить приму. Не помогло. Теперь у меня есть три лишних полных флакона примы и один начатый.
OlegRO Опубліковано: 1 липня 2022 Опубліковано: 1 липня 2022 про аптечный проп прикол от Димы)) 1111111HurJu1ZT7I.mp4
Ork Yason Опубліковано: 1 липня 2022 Опубліковано: 1 липня 2022 Дорого богато и не удобно. Концентрация 50мг в кубе требует слишком большого дыркоукалывания Хотя конечно масло такое приятное, что можно ставить в плечи через день. Но все перечеркивает цена... Она не адекватна
Finanse Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 Вчора пішов вечером в зал (понеділок, час пік) - нікого нема. 10 дівчат і 4 хлопці, та і то дівчата зі своїми прийшли. Питаю в тренерів - що відбувається, бо в понеділок переважно стільки людей що дихати тяжко. Кажуть: клієнти повісток бояться, ахах. Короче класно потренив, відео зняв, повістки не дали, хах. На роботі якась істерія з тими повістками, колега сидить весь день в групах і відслідковує де роздають щоб десь по дорозі на роботу/з роботи не зустріти. Зробив жим ногами, руками і головою трохи потягав ричаги. Добре що бліни по 25 кг ніхто взагалі не чіпав то всі на станок позакидав собі. Поки той жим ногами складеш - розкладеш то вже ніби ще одну вправу зробив.
$l@ventiy Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 в понедельник начал тренироваться, после полугодичного перерыва. какое ж все тяжелое... какая аццкая крипатура на ногах...встать с кресла - целый экшн)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз