yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 як це - з провагами? з додатковими вагами мабуть? лямки бери на підтягування станову тягни різнозватом для різноманіття
vsmark Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 (змінено) як це - з провагами? з додатковими вагами мабуть? лямки бери на підтягування станову тягни різнозватом для різноманіття у нас в залі э такий турнік, з противагами.. :) тобто він тобі допомагає ... типу такого Змінено 4 лютого 2013 користувачем vsmark
peregar Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 осмий? иридий? Ага ... Платина)) Какой то тяжелючий чугун.
Jus Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Ага ... Платина)) Какой то тяжелючий чугун. секретные разработки - гипер-нано-чугуний ))
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 у нас в залі э такий турнік, з противагами.. :) тобто він тобі допомагає ... окей, на даному рівні тренованості, лямки тобі протипоказані працюй руками і хват буде з часом укріплятися - там багато не треба ніяких спеціальних вправ не роби станову - на останніх підходах бери різнохватом і все для розвитку - можеш ще просто висіти на перекладині до останнього (аж до того, як сам зірвешся з пальців) ЗІ: цікавий факт - я вузьким хватом висіти не можу - мені трапи і дельти здавлюють шию і починає темніти в очах
Greeboss Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 окей, на даному рівні тренованості, лямки тобі протипоказані А чо так? Неоднократно встречал мнения, что в начале спортивного пути лучше тренировать спину с лямками на руках, так как слабые руки не дают нормально нагрузить спину.
Jus Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 ЗІ: цікавий факт - я вузьким хватом висіти не можу - мені трапи і дельти здавлюють шию і починає темніти в очах поотращивал! А чо так? Неоднократно встречал мнения, что в начале спортивного пути лучше тренировать спину с лямками на руках, так как слабые руки не дают нормально нагрузить спину. или мне кажется, или у Гончарова где-то это тоже говорилось
81eg Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Да кисти даже с лямками убиваются, а без них спина голодая)
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 А чо так? Неоднократно встречал мнения, что в начале спортивного пути лучше тренировать спину с лямками на руках, так как слабые руки не дают нормально нагрузить спину. окей, тоді коли накачаються руки? добре буде в тебе сильна здоровенна спина, а руки так і не будуть тримати твою вагу тим паче, на початку сходження до пантеону світових бодібілдерів, атлети з дрімаючим талантом не завжди можуть вирізнити що саме перестає працювати - спина, руки, прес, ноги і т.д. лямки доцільно використовувати тоді, коли вже значний запас по силі спини, тобто мінімум 3 підходи раз по 10-20 і то найдоцільніше тільки на останніх підходах з додатковою вагою а про які лямки може йти мова, якщо наприклад для того щоб підтягнутись треба противаги? vsmark це не до тебе особисто, а взагалі я на початку своєї спортивної кар"єри не міг ні одного разу підтягнутись, на останньому тренуванні 5 підходів по 8-10 раз різним темпом - повільно силою 8 раз / різко в вибуховому темпі 10-12 раз а лямки намотав лише на третій вправі - тяга гантелі в нахилі, і то більше з ціллю того, щоб не зрізало мозолі, руки ще тримали також мотаю лямки на шрагах і на прогулянці фермера - не можу ходити з 55кг. гантелями, менші ваги - норм
vlad_leo Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Сегодня начал тренировку с подтягиваний, с противовесом но всё равно очень тяжело далиссь 4 подхода по 12 раз... дальше была становая 5 подходов по 10-12 повторов , и в последних подходах руки просто не держали штангу и заканчивать приходилось раньше еле удерживая штангу на пальцах хотя думаю что мог ещё продолжать .. есть смысл использовать лямки? или какие то упражнения для запястий чтобы улучшить силу хвата и выносливость кистей? станову з лямками робити нізя. бо в момент коли, не дай Бог, шось хрусьне чи получиш якусь травму, треба мати можливість різко зкинути штангу з рук, а з лямками в тебе це не получиться... так шо лямки для спини необхідні. щоб не вбивались руки раніше ніж потрібно.. а от в становій - ніззя
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз