Перейти до публікації

Наши сегодняшние тренировки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

як це - з провагами? з додатковими вагами мабуть?

лямки бери на підтягування

станову тягни різнозватом для різноманіття

• Відповіді 12,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• andreyyy

1637

• Outlawif

1183

• OlegRO

1030

• XXR XXX

851

Кращі автори в цій темі

• andreyyy

andreyyy 1 637 публікацій

• Outlawif

Outlawif 1 183 публікації

• OlegRO

OlegRO 1 030 публікацій

• XXR XXX

XXR XXX 851 публікація

Опубліковано: (змінено)
як це - з провагами? з додатковими вагами мабуть?

лямки бери на підтягування

станову тягни різнозватом для різноманіття

у нас в залі э такий турнік, з противагами.. :) тобто він тобі допомагає ...

типу такого 5041b.jpg

Змінено користувачем vsmark
Опубліковано:
осмий? иридий?

Ага ... Платина)) Какой то тяжелючий чугун.

Опубліковано:
Ага ... Платина)) Какой то тяжелючий чугун.

секретные разработки - гипер-нано-чугуний ))

Опубліковано:
у нас в залі э такий турнік, з противагами.. :) тобто він тобі допомагає ...

окей, на даному рівні тренованості, лямки тобі протипоказані

працюй руками і хват буде з часом укріплятися - там багато не треба

ніяких спеціальних вправ не роби

станову - на останніх підходах бери різнохватом і все

для розвитку - можеш ще просто висіти на перекладині до останнього (аж до того, як сам зірвешся з пальців)

ЗІ: цікавий факт - я вузьким хватом висіти не можу - мені трапи і дельти здавлюють шию і починає темніти в очах

Опубліковано:
окей, на даному рівні тренованості, лямки тобі протипоказані

А чо так? Неоднократно встречал мнения, что в начале спортивного пути лучше тренировать спину с лямками на руках, так как слабые руки не дают нормально нагрузить спину.

Опубліковано:
ЗІ: цікавий факт - я вузьким хватом висіти не можу - мені трапи і дельти здавлюють шию і починає темніти в очах

поотращивал!

А чо так? Неоднократно встречал мнения, что в начале спортивного пути лучше тренировать спину с лямками на руках, так как слабые руки не дают нормально нагрузить спину.

или мне кажется, или у Гончарова где-то это тоже говорилось

Опубліковано:

Да кисти даже с лямками убиваются, а без них спина голодая)

Опубліковано:

окей, тоді коли накачаються руки?

добре буде в тебе сильна здоровенна спина, а руки так і не будуть тримати твою вагу

тим паче, на початку сходження до пантеону світових бодібілдерів, атлети з дрімаючим талантом не завжди можуть вирізнити що саме перестає працювати - спина, руки, прес, ноги і т.д.

лямки доцільно використовувати тоді, коли вже значний запас по силі спини, тобто мінімум 3 підходи раз по 10-20 і то найдоцільніше тільки на останніх підходах з додатковою вагою

а про які лямки може йти мова, якщо наприклад для того щоб підтягнутись треба противаги? vsmark це не до тебе особисто, а взагалі

я на початку своєї спортивної кар"єри не міг ні одного разу підтягнутись, на останньому тренуванні 5 підходів по 8-10 раз різним темпом - повільно силою 8 раз / різко в вибуховому темпі 10-12 раз

а лямки намотав лише на третій вправі - тяга гантелі в нахилі, і то більше з ціллю того, щоб не зрізало мозолі, руки ще тримали

також мотаю лямки на шрагах і на прогулянці фермера - не можу ходити з 55кг. гантелями, менші ваги - норм

Опубліковано:
Сегодня начал тренировку с подтягиваний, с противовесом но всё равно очень тяжело далиссь 4 подхода по 12 раз... дальше была становая 5 подходов по 10-12 повторов , и в последних подходах руки просто не держали штангу и заканчивать приходилось раньше еле удерживая штангу на пальцах хотя думаю что мог ещё продолжать .. есть смысл использовать лямки? или какие то упражнения для запястий чтобы улучшить силу хвата и выносливость кистей?

станову з лямками робити нізя.

бо в момент коли, не дай Бог, шось хрусьне чи получиш якусь травму, треба мати можливість різко зкинути штангу з рук, а з лямками в тебе це не получиться...

так шо лямки для спини необхідні. щоб не вбивались руки раніше ніж потрібно.. а от в становій - ніззя

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...