81eg Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 шось хрусьне чи получиш якусь травму, Когда хруснет, будет пофиг уже в носках какого цвета был.
vsmark Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 (змінено) про які лямки може йти мова, якщо наприклад для того щоб підтягнутись треба противаги? vsmark це не до тебе особисто, а взагалі Та я можу адекватно оцінити свій рівень :)) знаю що маю приблизно 25-30 кг зайвої ваги. і величезнйи досвід дивано-компьютера "безделья" .. тому і результат адекватний, підтягуватися не можу сам..максимум 1 раз і то хз як.. .. намагаюся компенсувати це таким чином, щоб вийти на нормальну роботу.. Змінено 4 лютого 2013 користувачем vsmark
D.i.m.a.s. Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 станову з лямками робити нізя. бо в момент коли, не дай Бог, шось хрусьне чи получиш якусь травму, треба мати можливість різко зкинути штангу з рук, а з лямками в тебе це не получиться... так шо лямки для спини необхідні. щоб не вбивались руки раніше ніж потрібно.. а от в становій - ніззя да ну! Я тебе могу сказать так: если ты не можешь в любой момент бросить штангу, значит ты как-то не так наматываешь лямки!
Outlawif Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 бо в момент коли, не дай Бог, шось хрусьне чи получиш якусь травму, треба мати можливість різко зкинути штангу з рук, а з лямками в тебе це не получиться... А вы что за лямки-то используете? оО Наручники чтоле? Я если отпущу вес в своих лямках, он сразу упадет... Без лямок становую в ОТ не представляю как тянуть. Еще в силовом стиле, на небольшое кол-во повторов, разнохватом, куда ни шло. А в ОТ, на убитые уже руки, прямым хватом... Не, ерунда какая-то.
D.i.m.a.s. Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Не представляю как можно качественно отработать становую без лямок! Даже тягу в наклоне... Хотя представляю - относительно небольшим весом.
D.i.m.a.s. Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Видел я кстати недавно такие лямки с крюками (со стороны запястьев). С ними да, хрен сбросишь )))))
Outlawif Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 У жены такие, с крюками. Ей тяжковато долго висеть на турнике, а пресс я ее там заставляю делать ) Сам их пробовал - писец как неудобно. Еле зацепил за гантели. А отцепить так и не смог - пришлось снимать с запястий полностью.
vsmark Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Вобщем купил обычные лямки, буду одевать последних подходах становой и при выполнении подьёмов ног к перекладине... думаю что в то время когда запьястья уже убиты, не стоит давать спуску неуставшей спине :)
Ark Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 окей, на даному рівні тренованості, лямки тобі протипоказані Не соглашусь, лямки можно использовать на любом уровне. станову з лямками робити нізя. Это ты явно с крюками перепутал.
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Не соглашусь, лямки можно использовать на любом уровне. Это ты явно с крюками перепутал. в лямках можна і ходити по вулиці, чистити зуби і т.д. свою логіку використання лямок, а не крюків, я виклав вище
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз