yobilovus Опубліковано: 12 січня 2015 Опубліковано: 12 січня 2015 от хто розпустився, так то я .... пів року в залі не був .... вже все обвисло ...
XXR XXX Опубліковано: 12 січня 2015 Опубліковано: 12 січня 2015 Их (Атлетико) то же несколько в Киеве, я то же когда то занимался в этом клубе на Южной Борщаговке да я в курсе) я то даже не с Киева)
Ark Опубліковано: 12 січня 2015 Опубліковано: 12 січня 2015 от хто розпустився, так то я .... пів року в залі не був .... вже все обвисло ... Фу таким быть
Hvaran Опубліковано: 12 січня 2015 Опубліковано: 12 січня 2015 от хто розпустився, так то я .... пів року в залі не був .... вже все обвисло ... Группа: Супермодераторы wow
Дарианна Опубліковано: 12 січня 2015 Опубліковано: 12 січня 2015 Железная женская логика...))) Атлетико находиться 2 минуты ходьбы от моего дома. На Борщаговку мне ехать час У меня тренировки на 7 утра ( кардио) , силовая на 7.30. Как-то не охота в такое время ехать на Борщаговку.Мне удобно у себя на р-не. тем более,я хожу 2 раза в день бывает.На кардио на 17 еще иду. Хочу привести себя в порядок.
Valery Опубліковано: 12 січня 2015 Опубліковано: 12 січня 2015 от хто розпустився, так то я .... пів року в залі не був .... вже все обвисло ... Что там у тебя обвисло, не понял ? :JC_humpy:
yobilovus Опубліковано: 12 січня 2015 Опубліковано: 12 січня 2015 Что там у тебя обвисло, не понял ? :JC_humpy: та блін.... скоро буду купувати одяг в модних магазинах...який для дрищів підходить
Elgreg Опубліковано: 12 січня 2015 Опубліковано: 12 січня 2015 Мне удобно у себя на р-не. тем более,я хожу 2 раза в день бывает.На кардио на 17 еще иду. Хочу привести себя в порядок. Понятно тогда...
Alexey_ Опубліковано: 12 січня 2015 Опубліковано: 12 січня 2015 та блін.... скоро буду купувати одяг в модних магазинах...який для дрищів підходить Юра, пару месяцев и ты в форме! не вешать нос!!!
yobilovus Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 Юра, пару месяцев и ты в форме! не вешать нос!!! та вся надія на м"язову пам"ять....
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз