Elgreg Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 от хто розпустився, так то я .... пів року в залі не був .... вже все обвисло ... А чому не був, просто цікаво, травма якась, чи часу не було? Бачу фізичні кондиції у тебе чудові і така перерва....
yobilovus Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 А чому не був, просто цікаво, травма якась, чи часу не було? Бачу фізичні кондиції у тебе чудові і така перерва.... виперли з роботи, поки знайшов нову, поки сімейне життя впорядкував, поки з фінансами розгрібся ... так одне за одним потягнулось... основне що проблемно - графік роботи - бувало й до 12 ночі працював і в суботу і в неділю основна штука була не в тому щоб в зал ходити, а в тому щоб правильно харчуватись і відпочивати, а без режиму в зал не було сенсу ... от зараз вже все нормалізувалось більш-менш, але вже є плани мене у відрядження на пару місяців, а там взагалі не буде змоги ....
Elgreg Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 виперли з роботи, поки знайшов нову, поки сімейне життя впорядкував, поки з фінансами розгрібся ... так одне за одним потягнулось... основне що проблемно - графік роботи - бувало й до 12 ночі працював і в суботу і в неділю У мене шось подібне було майже у твому віці, часи були тоді ще гірше чим зараз - середина дев*яностих, вічна криза. І дуже жалію що тоді закинув спорт, бо спочатку знижуєш кількість тренувань, потім потихеньку перестаєшь займатися, а потім жиром покриваєся і пузо відростає... Так що краще тримайся, бо потім відновитися дуже важко і лінь...
MaJ0r Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 виперли з роботи, поки знайшов нову, поки сімейне життя впорядкував, поки з фінансами розгрібся ... так одне за одним потягнулось... основне що проблемно - графік роботи - бувало й до 12 ночі працював і в суботу і в неділю основна штука була не в тому щоб в зал ходити, а в тому щоб правильно харчуватись і відпочивати, а без режиму в зал не було сенсу ... от зараз вже все нормалізувалось більш-менш, але вже є плани мене у відрядження на пару місяців, а там взагалі не буде змоги .... Что за работа такая, что даже в зал времени нет ходить? Смотри на это с другой стороны - есть работа, это уже хорошо, тем более наверное нормально оплачиваемая
yobilovus Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 тем более наверное нормально оплачиваемая порівняно ...
se-mma Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 Я работаю сутками 5через5,слава богу что зал за углом и я могу свалить в 7 утра в него на час полтора)))правда зал не очень(((свалил бы с него если бы был какой то другой рядом
Outlawif Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 5 через 5 оО Т.е. 5 суток подряд ты работаешь, 5 отдыхаешь? Как можно работать пять суток подряд?
Папандопуло Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 5 через 5 оО Т.е. 5 суток подряд ты работаешь, 5 отдыхаешь? Как можно работать пять суток подряд? Охрана?
Outlawif Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 Ну только если предполагается, что на сутках ты спишь ночью ) Правда, это не совсем сутки. У меня одна знакомая работает на пульте сигнализации, там табло, загораются вызовы, ее задача - направить команду реагирования по сигналу. Так вот она все 24 часа исправно пялится в монитор, им даже телефонами пользоваться запрещают. Вот это - сутки...
Папандопуло Опубліковано: 13 січня 2015 Опубліковано: 13 січня 2015 Ну только если предполагается, что на сутках ты спишь ночью ) Правда, это не совсем сутки. У меня одна знакомая работает на пульте сигнализации, там табло, загораются вызовы, ее задача - направить команду реагирования по сигналу. Так вот она все 24 часа исправно пялится в монитор, им даже телефонами пользоваться запрещают. Вот это - сутки... Не спать это скорее исключение) В основном кого я знаю - все спят)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз