andreyyy Опубліковано: 5 січня 2018 Опубліковано: 5 січня 2018 Я как раз хочу Смит под углом включить в план, но он же, гадство, постоянно занят. Наденут эту штуковину типа подушечки, чтоб не давило и давай с пустым грифом выпады выпадать Повбивав би :dc:
Veles Опубліковано: 5 січня 2018 Опубліковано: 5 січня 2018 хуже, если подходит даже миловидная девушка..долго ли вам еще,культурно предлагаю,вот свободная рама,штанга,все дела..не подходит?нет..ну стоит над душой ожидает) ну издержки человеческие..куда без них..
xx07xx Опубліковано: 5 січня 2018 Опубліковано: 5 січня 2018 я что-то пропустил..было уже двадцатое января?
OlegRO Опубліковано: 6 січня 2018 Опубліковано: 6 січня 2018 Фото Veles, нужное упражнение? я на нем них не чувствую(
Veles Опубліковано: 6 січня 2018 Опубліковано: 6 січня 2018 один одного можемо спонукати) это же фото.,на максимум,как сгодиться)
Jus Опубліковано: 6 січня 2018 Опубліковано: 6 січня 2018 1 и 2 отдохнул, а потом 3 дня оттарабанил - лепота! Крррепатуррра ))
Дід Опубліковано: 6 січня 2018 Опубліковано: 6 січня 2018 Фото 2о января Veles, Погляд сердитий!Біцуні гарні!!!А яка в тебе маса?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз