$l@ventiy Опубліковано: 2 січня 2019 Опубліковано: 2 січня 2019 Если хочешь быть здоров- закаляйся!))
xx07xx Опубліковано: 2 січня 2019 Опубліковано: 2 січня 2019 народуууу.. ппц решил делать ноги, думал "решил сделать ноги" из зала
OlegRO Опубліковано: 2 січня 2019 Опубліковано: 2 січня 2019 не) просто если делать грудь/триц - это полдня простоять надо было в очереди
xx07xx Опубліковано: 2 січня 2019 Опубліковано: 2 січня 2019 не) просто если делать грудь/триц - это полдня простоять надо было в очереди та да..жимовые лавки - это самое первое что арендуют подснежники. но я сегодня опять царь был. Благо можно в обед ездить на выходных
Дід Опубліковано: 3 січня 2019 Опубліковано: 3 січня 2019 Тренуюся "на своєму" вже другий тиждень, а до цього ще два тижні відпочинку.Зменшив число підходів та повторів з 12-15 підходів на 12-20 повторів в підході до 5-8 підходів на 6-8 повторів( все це стосується важких тренувань на окрему м"язеву групу).Легко, навіть дуже легко, хоча вага снарядів не змінювалася, дивно але крепатура на наступний день є...Незабаром на темну сторону...
OlegRO Опубліковано: 3 січня 2019 Опубліковано: 3 січня 2019 крепатуру легко получить вообще просто держа отягощение минуту на весу Незабаром на темну сторону... давай-давай))!! сегодня жал гантели 40,45,50, и в обратку жух на наклонной сведения в бабочке тяжелые махи гантелями в сторону выпрямления рук вниз в кроссовере на трицепс тяга к подбородку лежа в тренажере тяжко)
Дід Опубліковано: 3 січня 2019 Опубліковано: 3 січня 2019 крепатуру легко получить вообще просто держа отягощение минуту на весу OlegRO, Коли я на темній стороні-треба дуже "впахать" щоб наступного дня були якісь больові відчуття в м"язах-як правило легкий дискомфорт, хоч бери і знову качай ті самі м"язи... ого, вы в зал ходите ? andreyyy, Та хуле мені ходити-як на роботі маю качалку-обідня перерва і я там)))
OlegRO Опубліковано: 3 січня 2019 Опубліковано: 3 січня 2019 крепатуру легко получить вообще просто держа отягощение минуту на весу OlegRO, Коли я Дед, я тебя сказал как ее получить легко и просто на темной/на светлой - пох если тебя интересует сама крепатура, ее легко получить
OlegRO Опубліковано: 9 січня 2019 Опубліковано: 9 січня 2019 день ног самая моя короткая тренировка два часа и не потому что я хреначил как Платц, а потому как млядский посленовогодний наплыв худеющих((
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз