XXR XXX Опубліковано: 2 липня 2019 Опубліковано: 2 липня 2019 Да я просто так могу приехать, подстраховать кого-нибудь ) Ну вот и приезжай , тока трико захватил на всякий случий )
$l@ventiy Опубліковано: 2 липня 2019 Опубліковано: 2 липня 2019 Ну вот и приезжай XXR XXX, кто б говорил))
XXR XXX Опубліковано: 2 липня 2019 Опубліковано: 2 липня 2019 XXR XXX, кто б говорил)) Я готовлюсь и амбиции мои велики )))
$l@ventiy Опубліковано: 2 липня 2019 Опубліковано: 2 липня 2019 подстраховать кого-нибудь 0utlaw, :viannen_01: хороший ассистент на вес золота!)) Я готовлюсь XXR XXX, чето притча про вечного студента впомнилась))
XXR XXX Опубліковано: 2 липня 2019 Опубліковано: 2 липня 2019 0utlaw, :viannen_01: хороший ассистент на вес золота!)) XXR XXX, чето притча про вечного студента впомнилась)) ну последние соревы в Днепре то сгоряча ) петух в опу клевал
XXR XXX Опубліковано: 2 липня 2019 Опубліковано: 2 липня 2019 Рав в печку ВПЦ - норм тема, но мы его склоняем к ВПА осенью в Днепре Хотя там двоеборья не будет. Ну тогда на следующий год https://wpa-ukraine.com/nominatsiji/
Дід Опубліковано: 2 липня 2019 Опубліковано: 2 липня 2019 Море, море, море, задовбало те море, а от тренажерка на морі-це добре є!!! Показать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз