xx07xx Опубліковано: 4 квітня 2020 Опубліковано: 4 квітня 2020 мне кажется, что коронавирус придумали противники зож
MaJ0r Опубліковано: 4 квітня 2020 Опубліковано: 4 квітня 2020 даже с 16 кг. оказывается можно выжимать недурной КПД andreyyy, ты ж надеюсь это не в маске делал? ))
Outlawif Опубліковано: 4 квітня 2020 Опубліковано: 4 квітня 2020 коронавирус придумали противники зож Ничо я не придумывал (
MaJ0r Опубліковано: 4 квітня 2020 Опубліковано: 4 квітня 2020 покажи историю браузера! OlegRO, так Кирилл же айтишнег, только инкогнито, только хардкор )
andreyyy Опубліковано: 4 квітня 2020 Опубліковано: 4 квітня 2020 Винца попил Час пити Херші Пенталгин
OlegRO Опубліковано: 4 квітня 2020 Опубліковано: 4 квітня 2020 только инкогнито, только хардкор ) и на старуху бывает проруха (с) Помнишь недавно, он думал, что кошка из его пробирки заразилась короной, еще возил её к ветеринару, чтобы тот пцр ей сделал?
andreyyy Опубліковано: 4 квітня 2020 Опубліковано: 4 квітня 2020 Не пцр кошке, а делать бцж крокодилу
Jus Опубліковано: 6 квітня 2020 Опубліковано: 6 квітня 2020 блин, я как-то никогда не пробовал в планке постоять, а вот щас пришло время - так меня как эпилептика трусить начало через 20 сек! о__О хоть и стыдно признаваться, но я в таком шоке от этого факта, что таки признался. Но дня через три уже не трясет, что не может не радовать ну и отжимания разными "хватами"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз