XXR XXX Опубліковано: 9 квітня 2020 Опубліковано: 9 квітня 2020 Кто то использовал диски на штангу из гранилита ? На сколько прочны такие блины?
Outlawif Опубліковано: 9 квітня 2020 Опубліковано: 9 квітня 2020 На сколько прочны Минимально прочны. Раскалываются взглядом. Их нельзя бросать даже с высоты в сантиметр, их можно только аккуратно ставить, как деточку.
XXR XXX Опубліковано: 9 квітня 2020 Опубліковано: 9 квітня 2020 Т.е. даже если они на резину упадут то велик шанс раскола?(!, Ок. В топку их!)
Дід Опубліковано: 9 квітня 2020 Опубліковано: 9 квітня 2020 Мій підпільний зал закрили(((, прийдеться вдома гантельки з гумовими петлями таскати...
Outlawif Опубліковано: 9 квітня 2020 Опубліковано: 9 квітня 2020 А я норм спину поделал. Даже становую немного в конце бомбанул. Лепота...
OlegRO Опубліковано: 9 квітня 2020 Опубліковано: 9 квітня 2020 а я смотрю видяхи когда в зале тренился и мне норм) всё в голове (с)
my_fair_lady Опубліковано: 9 квітня 2020 Опубліковано: 9 квітня 2020 я по приложению Nike Training Club еще тренируюсь, прям отличная штука. это кроме видео на ютубе, которых валом. приседания со стула есть вообще жесть, такие сложные. клиентки говорят, надо в зал будет стулья покупать)))
Valery Опубліковано: 9 квітня 2020 Опубліковано: 9 квітня 2020 А я норм спину поделал. Даже становую немного в конце бомбанул. Лепота... И хде это ты то с груди жмешь по 160, то спину делаешь, то становую ? В коридоре с табуреток, взяв в охапку жену и двух дочек ? )))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз