templar Опубліковано: 21 лютого 2015 Опубліковано: 21 лютого 2015 кажись фсёо?Марс Палеонтологи предполагают, что, судя по форме и размеру, зубы принадлежат травоядному. Показать где там зубы? минут пять втыкал, не нашел
andreyyy Опубліковано: 21 лютого 2015 Опубліковано: 21 лютого 2015 где там зубы? минут пять втыкал, не нашел Камень на самом переднем плане - типа череп динозавра :zhet:
andreyyy Опубліковано: 21 лютого 2015 Опубліковано: 21 лютого 2015 Снимки-то НАСОвские, а "эксперты", вечно на них что-то находящие - диванные
Каммерер Опубліковано: 22 лютого 2015 Опубліковано: 22 лютого 2015 :bl: что за фигня? в каком это не высокосном феврале по другому?? писдешшь, кароч))))
Faust Опубліковано: 22 лютого 2015 Опубліковано: 22 лютого 2015 что за фигня? в каком это не высокосном феврале по другому?? писдешшь, кароч)))) даже календарь взял, проверил.. точно писдешшшь ))))
mad76 Опубліковано: 22 лютого 2015 Опубліковано: 22 лютого 2015 Вот придираетесь. А на слово поверить? :ag:
yobilovus Опубліковано: 22 лютого 2015 Опубліковано: 22 лютого 2015 схожа мулька гуляє вже давно по соцмережах.... я олин раз теж порвіряв ))) тепер пох .... ЗІ: погуглив рішення з бікфордовоми шнурами і мушу сказати .... що не згідний з відповідями в неті, в т.ч. з оригінальною, як на мене - моя найкраща і найточніше дає можливість відлічити необхідний проміжок часу ...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз