palyanucya Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 я раньше так делал. сейчас лень уже ..а зараз що пам"ятаєш усі деталі? :mellow:
SHOTA Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 ..а зараз що пам"ятаєш усі деталі? :mellow: ДА , КОНЕЧНО
Nik Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 ДА , КОНЕЧНО МОЛОДЕЦ! нужно иметь не только сильное тело но и крепкий ум!!!!!
palyanucya Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 (змінено) ДА , КОНЕЧНО а я то записую! всетаки на бумазі більш надійніше! :D Змінено 3 грудня 2008 користувачем palyanucya
Nik Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 а я то записую! всетаки на бумазі більш надійніше! :D ага бумага терпит!! :D
palyanucya Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 і більше інфи туди вмістити можна! :D
Nik Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 і більше інфи туди вмістити можна! :D це точно!!!!
palyanucya Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 буває потім з часом дуже цікаво подивитися скіль ти наприклак з а місяць хавки з"їв і скільки води випив! іноді такі прикольні суми виходять! :D
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз