люкс Опубликовано 1 декабря, 2008 Опубликовано 1 декабря, 2008 мені з цим питанням легше, в мене в дома своя скважина і я своїй воді довіряю! відчуваю себе прекрасно тому що знаю що вона не тече кілометри по ржавим трубам і знаю що з нею все ок! :) Вимушений тебе засмутити - в наш час в Україні, і в усьому світі найбільше 10 джерел з чистою, структурованною , живою водою. Інші джерела вважаются умовно чистими, а значить кращими з гірших. Всі місця, де залишилася чиста вода - або це нетронуті місця, де не ступала нога людини, або місця з певними природними речовинами, які очищують і якісно змінюють воду - такими місцями є острів Окінава і Токуносіма в Японії, та поселення Хунзакут на високогір'ї Пакистану. Сільська хімічна промисловість теж не стояла на місці - за 70 років на поля було висипано величезну кількість хімічних речовин, добрив, отрут, що тепер чистота нашої води суттєво відрізняяється від тої, що колись була. Вода є чудовий сильний розчинник, з дощами хімічні речовини з полів ідуть в підгрунтові води, потім глибше. Звісно, грунт фільтрує воду, але ніхто не розраховував на те, що настільки сильною буде атака хімічних речовин. Зараз вода України має у своєму складі і свинець, і хлористі сполучення, різноманітні солі тяжких металів і навіть ртуть! Згоден,що в сільській місцевості вода трохи ліпша по всім показникам, але це не означає, що ії можна вільно вживати і що вона здатна виконувати ті природні функції, які повинна була виконувати. Зараз всю воду потрібно доочищувати, дозбагачувати, оживляти та сруктурувати (надавати її пам'ять кришталево чистих джерел). Можу запевнити тебе, що якщо трохи якісно порацювати над водою з твоєї скважини, то будешь почувати себе ще більш енергійно і здорово.))
palyanucya Опубликовано 1 декабря, 2008 Опубликовано 1 декабря, 2008 Вимушений тебе засмутити - в наш час в Україні, і в усьому світі найбільше 10 джерел з чистою, структурованною , живою водою. Інші джерела вважаются умовно чистими, а значить кращими з гірших. Всі місця, де залишилася чиста вода - або це нетронуті місця, де не ступала нога людини, або місця з певними природними речовинами, які очищують і якісно змінюють воду - такими місцями є острів Окінава і Токуносіма в Японії, та поселення Хунзакут на високогір'ї Пакистану. Сільська хімічна промисловість теж не стояла на місці - за 70 років на поля було висипано величезну кількість хімічних речовин, добрив, отрут, що тепер чистота нашої води суттєво відрізняяється від тої, що колись була. Вода є чудовий сильний розчинник, з дощами хімічні речовини з полів ідуть в підгрунтові води, потім глибше. Звісно, грунт фільтрує воду, але ніхто не розраховував на те, що настільки сильною буде атака хімічних речовин. Зараз вода України має у своєму складі і свинець, і хлористі сполучення, різноманітні солі тяжких металів і навіть ртуть! Згоден,що в сільській місцевості вода трохи ліпша по всім показникам, але це не означає, що ії можна вільно вживати і що вона здатна виконувати ті природні функції, які повинна була виконувати. Зараз всю воду потрібно доочищувати, дозбагачувати, оживляти та сруктурувати (надавати її пам'ять кришталево чистих джерел). Можу запевнити тебе, що якщо трохи якісно порацювати над водою з твоєї скважини, то будешь почувати себе ще більш енергійно і здорово.)) дуже вдячний за хорошу інформацію! я живу вже якби за містом. приблизно десь 0.5км від мого будинку б"є аж 7 джерел! в мене іноді виникають думки можливо мені там набирати воду :) але це ж стільки води постійно потрібно буде носити.. :blink: Я думаю що якщо близько біля мене є джерела то й з моєї скважини повинна бути доволі нормальна вода! чи я помиляюся?
Schranz Опубликовано 1 декабря, 2008 Опубликовано 1 декабря, 2008 Андрей, наведите пример воды которую можно купить в простом магазине в этих критериях.
SHOTA Опубликовано 1 декабря, 2008 Опубликовано 1 декабря, 2008 газированную я покупаю роганскую, а негазированную - кремневую
люкс Опубликовано 1 декабря, 2008 Опубликовано 1 декабря, 2008 Совет. Полностью отказаться от газированной воды. Производитель воды таким образом увеличивает срок хранения продукта. Газировка хранится дольше, но такая вода при частом употреблении очень сильно закисляет организм, забивает межклеточное пространство-нарушает обменные процессы , даёт нагрузку на почки, возникает кислородное голодание мозга -головная боль, но самое опасное - сгущает кровь, в следствии чего повышается вероятность сердечно-сосудистых заболеваний на 100%. Вот небольшой перечень того, что ждёт любителя газировки. Что касается кремниевой воды,то очень важно понимать, что такую воду постоянно пить нельзя. Дело в том, что кремниевая вода имеет бактерицидное действие, т.е. при регулярном применении вызывает дизбактериоз, т.е. полная или частичная гибель микрофлоры в кишечнике. От этого нарушается процессы пищеварения, возможно вздутие, неусвоение питательных веществ, заселение патогенной микрофлоры, и как следствие - снижение иммунитета, раздражительность. И никакими витаминками иммунитет не поднять, если дизбактериоз. Вообще, 70% иммунитета это работа кишечника, работа ферментов и бактерий в кишечнике. У спортсмена кишечник должен работать как часы, тем более, что на него тоже идёт дополнительная нагрузка. Поэтому я советую вовсе отказаться от кремниевой воды (есть и другие более безопасные источники кремния) или свести её употребление к минимуму. Обязательно пропить курс пробиотиков( штам дружественных нам бактерий, нормальное функционирование кишечника без которых невозможно).
люкс Опубликовано 1 декабря, 2008 Опубликовано 1 декабря, 2008 дуже вдячний за хорошу інформацію! я живу вже якби за містом. приблизно десь 0.5км від мого будинку б"є аж 7 джерел! в мене іноді виникають думки можливо мені там набирати воду :) але це ж стільки води постійно потрібно буде носити.. :blink: Я думаю що якщо близько біля мене є джерела то й з моєї скважини повинна бути доволі нормальна вода! чи я помиляюся? Дякую за запитання. Наявність джерел не свідчить про те, що вода в них чиста. Зараз усю воду необхідно доочищувати і збагачувати,якщо цікавить стан здоров'я, а якщо ні, то можно пити і далі неочищену мертву воду і кожен день випивати певний об'єм речовин, які підступно повільно з кожним днем руйнують імунінет, зашлаковують нирки, отруюють кров і забирають енергію. Раніше, ще у давнину, учаси богатирів, було навпаки - живу воду пили, а мертвою омивали рани. А зараз мертву пьють, а живої і не знають. І яка ситуація зі здоров'ям зараз? Є природний засіб, що при контакті з водою очищує , збагачує, структурує, оживляє. Використовується професійними спортсменами. Пройшов найсучасніші дослідження та апробацію лабораторією Масаро Емото в Японії.
люкс Опубликовано 1 декабря, 2008 Опубликовано 1 декабря, 2008 (изменено) Андрей, наведите пример воды которую можно купить в простом магазине в этих критериях. Ответ на этот вопрос может оцениваться администрацией сайта как реклама. Отвечаю на вопрос. Разнообразие воды очень велико, но ни одну не могу посоветовать , т.е. ни одна не является пригодной для питья, даже самая дорогая.. Могу выделить "Моршинскую негазовану" как более-менее щадящую по минеральному составу и мягкую, но не более. Все остальные показатели ужасные,как и у всех остальных вод. Просто эта вода идеально подходит для дальнейшей адаптации для питья. Я ни в коем случае не призываю всем её пить. Ещё раз повторяю - эту воду и любую другую необходимо адаптировать одним природным веществом, которое можно купить и менять любую воду, даже самую плохую.В Европе, Канаде и Японии ним уже давно пользуются, так как проблема загрязнённой воды является всемирной, а у нас только начинают. Изменено 1 декабря, 2008 пользователем Андрей
Admin Опубликовано 1 декабря, 2008 Опубликовано 1 декабря, 2008 Да ладно, давай говори что там нужно добавлять. .Что оно делает? Сколько стоит?
SHOTA Опубликовано 1 декабря, 2008 Опубликовано 1 декабря, 2008 Да ладно, давай говори что там нужно добавлять. .Что оно делает? Сколько стоит? :) чего уж там выкладывай
Nik Опубликовано 2 декабря, 2008 Опубликовано 2 декабря, 2008 (изменено) конечно расскажи!!!!!!! всем интересно будет!!!!!!!!!!!!!!!!! тем более что это практические рекомендации!!!!!!!!!!!!! Изменено 2 декабря, 2008 пользователем Nik
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти