Перейти к содержанию

Быть или не быть ???

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Я не наполягаю - діло хазяйське.

Тільки справа ось у чому, що частину грошей ти викидаєш ні на що.

Пояснюю - якщо ти приймаєш певні добавки ,запиваєш їх звичайною водою,знаєшь який процент засвоєння активної речовини? Відповідаю 8 % максимально. Як правило, засвоюється мізер, все останнє йде транзитом. Не віриш ? - спитай у будь-якого медпрацівника.

Виходить самообман - людина п'є добавки, але практично нічого не засвоює. Питання - так навіщо займатися самообманом і платити за те, що не засвоюється?

Натомість коралова вода допомагає засвоювати мінімум на 90%.

В чому ж справа.? Давай розберемось.

А справа в тому, що засвоїти ми можему тільки змочену речовину - розчин данної речовини у воді. Це значить , що всі добавки повинні бути змочені водою і розчинені у воді.

Одна з 12 фізико-хімічних властивостей води називається поверхневе натягнення. Саме властивість дає змогу переконатися в тому, наскільки данна вода є спроможною розмочувати і розчиняти сухі речовини. Всі рідини організму мають поверневе натягнення 43 Діна/кв.м., а вода з крану/фільтру/колодязя має показник 73 Діна/кв.м.. З таким показником нормальне засвоєння не можливе.

Іншими словами ця вода дає можливість підвищити завсоювання в десятки разів, тим самим зберегти гроші, а не витрачати їх.

Якщо добавки які я зараз приймаю засвоюються всього на 8% із за того що я п"ю неправильну воду( а я зараз прибавляю по 1кг м"язевої маси на тиждень), то якщо я почну пити коралову воду і добавки почнуть засвоюватися в разів 10 краще то мені навіть страшно подумати що зі мною буде! мене просто розірве на шматки! :D :D :D

• Ответов 166
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• люкс

30

• Nik

17

• palyanucya

16

• Admin

9

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

И ещё ,чтобы вы чётко понимали о чём речь, привожу состав "Корал-Майн"

1 пакет-саше (1г) содержит: песок белого коралла Санго-993мг,

L-аскорбиновая кислота- 5 мг,

Серебро- 2 мг.

Якщо добавки які я зараз приймаю засвоюються всього на 8% із за того що я п"ю неправильну воду( а я зараз прибавляю по 1кг м"язевої маси на тиждень), то якщо я почну пити коралову воду і добавки почнуть засвоюватися в разів 10 краще то мені навіть страшно подумати що зі мною буде! мене просто розірве на шматки! :D :D :D

:D :D :D Розсмішив!!!

Не треба приймати все так буквально ! :D Це дасть можливість зменшити дозування, тмм самим заощадити гроші. І не витрачати дарма енергію на неможливе засвоєння і утилізацію. Розірвати на шматки може тільки у фантастичних фільмах, організм ніколи не допустить такого:D

Изменено пользователем Андрей
Опубликовано
а за день скільки?

3-3,5литра! B)

Опубликовано (изменено)
И ещё ,чтобы вы чётко понимали о чём речь, привожу состав "Корал-Майн"

1 пакет-саше (1г) содержит: песок белого коралла Санго-993мг,

L-аскорбиновая кислота- 5 мг,

Серебро- 2 мг.

:D :D :D Розсмішив!!!

Не треба приймати все так буквально ! :D Це дасть можливість зменшити дозування, тмм самим заощадити гроші. І не витрачати дарма енергію на неможливе засвоєння і утилізацію. :D

так меньше вже нікуди! я і так приймаю мінімуми :)

Корал Майн дійсно цікава річ, але для мене це закруто по ціні!

3-3,5литра! B)

молодець! от нам би же цей Корал Майн :D

Изменено пользователем palyanucya
Опубликовано
так меньше вже нікуди! я і так приймаю мінімуми :)

Корал Майн дійсно цікава річ, але для мене це закруто по ціні!

молодець! от нам би же цей Корал Майн :D

ага и по4 литра пили бы :D

Опубликовано
последнее время выпиваю 0,5 литра (воды:)) на трене!!!

0, 5л это маловато.

Неужели не потеешь?

Хотябы литр выпивать, тогда хоть есть чем потеть :D

3-3,5литра! B)

Для автивной тренировки то, что надо.

Но в этот литраж не должны входить другие напитки и жидкая еда - только чистая вода.

Опубликовано
Андрюха, все ясно, спасибо

Не за что, обращайся, если чего.

Опубликовано
0, 5л это маловато.

Неужели не потеешь?

Хотябы литр выпивать, тогда хоть есть чем потеть :D

Для автивной тренировки то, что надо.

Но в этот литраж не должны входить другие напитки и жидкая еда - только чистая вода.

не не потею я маловесный :D и малосальный :D и в зале не жарко :D

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...