palyanucya Опубликовано 4 декабря, 2008 Опубликовано 4 декабря, 2008 Я не наполягаю - діло хазяйське. Тільки справа ось у чому, що частину грошей ти викидаєш ні на що. Пояснюю - якщо ти приймаєш певні добавки ,запиваєш їх звичайною водою,знаєшь який процент засвоєння активної речовини? Відповідаю 8 % максимально. Як правило, засвоюється мізер, все останнє йде транзитом. Не віриш ? - спитай у будь-якого медпрацівника. Виходить самообман - людина п'є добавки, але практично нічого не засвоює. Питання - так навіщо займатися самообманом і платити за те, що не засвоюється? Натомість коралова вода допомагає засвоювати мінімум на 90%. В чому ж справа.? Давай розберемось. А справа в тому, що засвоїти ми можему тільки змочену речовину - розчин данної речовини у воді. Це значить , що всі добавки повинні бути змочені водою і розчинені у воді. Одна з 12 фізико-хімічних властивостей води називається поверхневе натягнення. Саме властивість дає змогу переконатися в тому, наскільки данна вода є спроможною розмочувати і розчиняти сухі речовини. Всі рідини організму мають поверневе натягнення 43 Діна/кв.м., а вода з крану/фільтру/колодязя має показник 73 Діна/кв.м.. З таким показником нормальне засвоєння не можливе. Іншими словами ця вода дає можливість підвищити завсоювання в десятки разів, тим самим зберегти гроші, а не витрачати їх. Якщо добавки які я зараз приймаю засвоюються всього на 8% із за того що я п"ю неправильну воду( а я зараз прибавляю по 1кг м"язевої маси на тиждень), то якщо я почну пити коралову воду і добавки почнуть засвоюватися в разів 10 краще то мені навіть страшно подумати що зі мною буде! мене просто розірве на шматки! :D :D :D
люкс Опубликовано 4 декабря, 2008 Опубликовано 4 декабря, 2008 (изменено) И ещё ,чтобы вы чётко понимали о чём речь, привожу состав "Корал-Майн" 1 пакет-саше (1г) содержит: песок белого коралла Санго-993мг, L-аскорбиновая кислота- 5 мг, Серебро- 2 мг. Якщо добавки які я зараз приймаю засвоюються всього на 8% із за того що я п"ю неправильну воду( а я зараз прибавляю по 1кг м"язевої маси на тиждень), то якщо я почну пити коралову воду і добавки почнуть засвоюватися в разів 10 краще то мені навіть страшно подумати що зі мною буде! мене просто розірве на шматки! :D :D :D :D :D :D Розсмішив!!! Не треба приймати все так буквально ! :D Це дасть можливість зменшити дозування, тмм самим заощадити гроші. І не витрачати дарма енергію на неможливе засвоєння і утилізацію. Розірвати на шматки може тільки у фантастичних фільмах, організм ніколи не допустить такого:D Изменено 4 декабря, 2008 пользователем Андрей
palyanucya Опубликовано 4 декабря, 2008 Опубликовано 4 декабря, 2008 (изменено) И ещё ,чтобы вы чётко понимали о чём речь, привожу состав "Корал-Майн" 1 пакет-саше (1г) содержит: песок белого коралла Санго-993мг, L-аскорбиновая кислота- 5 мг, Серебро- 2 мг. :D :D :D Розсмішив!!! Не треба приймати все так буквально ! :D Це дасть можливість зменшити дозування, тмм самим заощадити гроші. І не витрачати дарма енергію на неможливе засвоєння і утилізацію. :D так меньше вже нікуди! я і так приймаю мінімуми :) Корал Майн дійсно цікава річ, але для мене це закруто по ціні! 3-3,5литра! B) молодець! от нам би же цей Корал Майн :D Изменено 4 декабря, 2008 пользователем palyanucya
Nik Опубликовано 4 декабря, 2008 Опубликовано 4 декабря, 2008 так меньше вже нікуди! я і так приймаю мінімуми :) Корал Майн дійсно цікава річ, але для мене це закруто по ціні! молодець! от нам би же цей Корал Майн :D ага и по4 литра пили бы :D
palyanucya Опубликовано 4 декабря, 2008 Опубликовано 4 декабря, 2008 ага и по4 литра пили бы :D полюбасу! :D
люкс Опубликовано 4 декабря, 2008 Опубликовано 4 декабря, 2008 последнее время выпиваю 0,5 литра (воды:)) на трене!!! 0, 5л это маловато. Неужели не потеешь? Хотябы литр выпивать, тогда хоть есть чем потеть :D 3-3,5литра! B) Для автивной тренировки то, что надо. Но в этот литраж не должны входить другие напитки и жидкая еда - только чистая вода.
люкс Опубликовано 4 декабря, 2008 Опубликовано 4 декабря, 2008 Андрюха, все ясно, спасибо Не за что, обращайся, если чего.
Nik Опубликовано 5 декабря, 2008 Опубликовано 5 декабря, 2008 0, 5л это маловато. Неужели не потеешь? Хотябы литр выпивать, тогда хоть есть чем потеть :D Для автивной тренировки то, что надо. Но в этот литраж не должны входить другие напитки и жидкая еда - только чистая вода. не не потею я маловесный :D и малосальный :D и в зале не жарко :D
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти