yobilovus Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 Жри спеман. Ток не аптечный, который типа *аттестованный для продажи на территории Украины*, ищи заморский оригинал. та їм я його, заморський якийсь, маю пару банок ) поки по дві таби в день
XXR XXX Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 та їм я його, заморський якийсь, маю пару банок ) поки по дві таби в день я за весь свой пкт сожрал не менее 15 банок)
Scythe Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 та їм я його, заморський якийсь, маю пару банок ) поки по дві таби в день Какие всраку две табы???? Минимум нужно два раза в день по две, а как только с курса слез - не грех и три по две откушивать.
XXR XXX Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 Какие всраку две табы???? Минимум нужно два раза в день по две, а как только с курса слез - не грех и три по две откушивать. ++++ я первые месяца 4 по 6 пил потом по 4 стал но иногда и опять 6 закидывал
yobilovus Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 :ai: зрозуміло, дякую камради, переходжу на рано і вечер XXR XXX ти ще там щось з ПКТ розпродував здається
XXR XXX Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 :ai: зрозуміло, дякую камради, переходжу на рано і вечер XXR XXX ти ще там щось з ПКТ розпродував здається да уже нет) уже продал осталось грамм 70 аспаргинки только)
Faust Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 Скиф а у тебя как дела продвигают в этом направлении?
Scythe Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 Скиф а у тебя как дела продвигают в этом направлении? Ну, хм, работаю над этим)
Faust Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 Ну, хм, работаю над этим) ааа.. понял. тогда удачной и плодотворной работы )
cybotron Опубліковано: 8 травня 2014 Опубліковано: 8 травня 2014 "кломид плюс спеман - то что доктор прописал!"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз