yobilovus Опубліковано: 7 червня 2014 Опубліковано: 7 червня 2014 неплохо-неплохо за такой период :JC_doubleup: та в порівнянні з тим що було.... небо і земля.... це навіть кращий результат ніж те що було колись давно-давно, коли я ще будучи перший раз одружений здавав для цікавості
Faust Опубліковано: 7 червня 2014 Опубліковано: 7 червня 2014 та в порівнянні з тим що було.... небо і земля.... це навіть кращий результат ніж те що було колись давно-давно, коли я ще будучи перший раз одружений здавав для цікавості спеман чтоли творит чудеса такие?
XXR XXX Опубліковано: 7 червня 2014 Опубліковано: 7 червня 2014 спеман чтоли творит чудеса такие? все разом) хоть знакомый чел со своей женой 3 года ни как, сходил вздрочнул приписали спеман взял 3 банки и жена беременна ) но естьи не веселые истории (
Faust Опубліковано: 7 червня 2014 Опубліковано: 7 червня 2014 я кстати хоть и на курсе сейчас, но решил для профилактики добавить спеман, так скажу что и качество и количество значительно улучшилось.. и состояние получше стало ))
Osindi Опубліковано: 8 червня 2014 Опубліковано: 8 червня 2014 я кстати хоть и на курсе сейчас, но решил для профилактики добавить спеман, так скажу что и качество и количество значительно улучшилось.. и состояние получше стало )) Прошу прощения за такой интимный вопрос но "качество улучшилось" это как? ) С количеством то все понятно. А какие параметры качества?
VUBlack Опубліковано: 8 червня 2014 Опубліковано: 8 червня 2014 Прошу прощения за такой интимный вопрос но "качество улучшилось" это как? ) С количеством то все понятно. А какие параметры качества? я думаю визуально - цвет, консистенция, запах
yobilovus Опубліковано: 9 червня 2014 Опубліковано: 9 червня 2014 спеман чтоли творит чудеса такие? так перш за все рихтовка гормонального фону ... будуть у вівторок результати - глянемо... якщо не зовсім добрі, значить спеман, якщо ж все норм, тоді спеман дав синергичний ефект
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз