Faust Опубліковано: 9 червня 2014 Опубліковано: 9 червня 2014 Прошу прощения за такой интимный вопрос но "качество улучшилось" это как? ) С количеством то все понятно. А какие параметры качества? я думаю визуально - цвет, консистенция, запах именно так, по этим параметрам
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 правда ще результатів гормонів нема, будуть мабуть у вівторок! прийшли ще результати гормонів - естро, пролактин, тест в референсі. тест біля нижньої границі, але я так підозрюю, що це мій природній рівень так і ще забув сказати - всьому мому пкт передували також вісім уколів гонадотропіну десь по 2500 одиниць
Osindi Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 так і ще забув сказати - всьому мому пкт передували також вісім уколів гонадотропіну десь по 2500 одиниць Мені здається що 6 уколів по 1700 одиниць.
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 Мені здається що 6 уколів по 1700 одиниць. а може дійсно так ... ми ж ділили не порівну в по третині флакону але все ж таки здається вісім було - 4 рази ми з тобою бачились 4 рази кожен дома ставив.... здається так
Osindi Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 а може дійсно так ... ми ж ділили не порівну в по третині флакону але все ж таки здається вісім було - 4 рази ми з тобою бачились 4 рази кожен дома ставив.... здається так 4 флакони по 3 дози = 12 доз. Кожному по 6.
Faust Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 прийшли ще результати гормонів - естро, пролактин, тест в референсі. тест біля нижньої границі, але я так підозрюю, що це мій природній рівень так і ще забув сказати - всьому мому пкт передували також вісім уколів гонадотропіну десь по 2500 одиниць получается за 2 месяца у тебя всё более менее стабилизировалось и вышло на обычный природный уровень по гормонам? а гонада это ты имеешь в виду что на протяжении всего курса использовал 6-8 уколов, или именно непосредственно перед окончанием курса?
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 получается за 2 месяца у тебя всё более менее стабилизировалось и вышло на обычный природный уровень по гормонам? а гонада это ты имеешь в виду что на протяжении всего курса использовал 6-8 уколов, или именно непосредственно перед окончанием курса? 1.так, за два місяці 2. перед кінцем курсу (за тиждень-півтора)
FiTS Опубліковано: 22 вересня 2014 Опубліковано: 22 вересня 2014 а такой вопрос если ребенок зачат во время курса или после курса на его здоровье это не скажется? не каких анализов не сдавал но хотелось бы попробовать зачать. и такой вопрос или ребенок будет или небудет правильно? другого варианта нет из за стероидов
XXR XXX Опубліковано: 22 вересня 2014 Опубліковано: 22 вересня 2014 а такой вопрос если ребенок зачат во время курса или после курса на его здоровье это не скажется? не каких анализов не сдавал но хотелось бы попробовать зачать. и такой вопрос или ребенок будет или небудет правильно? другого варианта нет из за стероидов а как твой гормональный фон на днк повлиял что ты так паришся) небзди карочь
FiTS Опубліковано: 22 вересня 2014 Опубліковано: 22 вересня 2014 а как твой гормональный фон на днк повлиял что ты так паришся) небзди карочь вдруг мутация происходит хз)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз