Петр Опубліковано: 1 квітня 2014 Опубліковано: 1 квітня 2014 Хотел бы сказать большое спасибо Аутло и Ивану Викингу, которые помагали мне советами по поводу как тренероваться , что бы не посыпаться и при этом оставаться в форме, Большое спасибо этим ребятам!)
Outlawif Опубліковано: 12 квітня 2014 Опубліковано: 12 квітня 2014 Всегда пожалуйста, расти большой )
yobilovus Опубліковано: 15 квітня 2014 Опубліковано: 15 квітня 2014 которые помагали мне советами по поводу как тренероваться , что бы не посыпаться и при этом оставаться в форме, так поділись основними нюансами ))
yobilovus Опубліковано: 15 квітня 2014 Опубліковано: 15 квітня 2014 тему вичистив, об"єднав ) по свому процесу скажу - проколов гонаду до кінця курсу, зараз анастрозол і кабазер по відчуттях на днях здаю аналізи - дивлюсь що там і як вже заготовлениі вітамінки і бади, але поки приймати не починав
Faust Опубліковано: 15 квітня 2014 Опубліковано: 15 квітня 2014 по свому процесу скажу - проколов гонаду до кінця курсу, зараз анастрозол і кабазер по відчуттях на днях здаю аналізи - дивлюсь що там і як вже заготовлениі вітамінки і бади, але поки приймати не починав нацелился на дитя?
yobilovus Опубліковано: 15 квітня 2014 Опубліковано: 15 квітня 2014 нацелился на дитя? та куда мені вже тягнути? 31 рік майже я зараз вже відновлююсь до того щоб зачати дитину та в принципі і зараз в сексі ми вже не юзаєм ніяких контрацептивів і нічого не робимо для уникнення вагітності
Faust Опубліковано: 15 квітня 2014 Опубліковано: 15 квітня 2014 та куда мені вже тягнути? 31 рік майже я зараз вже відновлююсь до того щоб зачати дитину чтож.. желаю удачи в этом деле, чтоб всё закончилось тем, к чему стремишься. по возможности по ходу дела отписывайся как будут продвигаться дела, что применяешь и как оно влияет на ситуацию
radist-06 Опубліковано: 15 квітня 2014 Опубліковано: 15 квітня 2014 та куда мені вже тягнути? 31 рік майже я зараз вже відновлююсь до того щоб зачати дитину та в принципі і зараз в сексі ми вже не юзаєм ніяких контрацептивів і нічого не робимо для уникнення вагітності могу поделиться советом как мы с мужем девочку планировали)))) и как повысить шанс зачатия с первого раза)) испробовано на личном опыте)))
yobilovus Опубліковано: 15 квітня 2014 Опубліковано: 15 квітня 2014 могу поделиться советом как мы с мужем девочку планировали)))) и как повысить шанс зачатия с первого раза)) испробовано на личном опыте))) а чоловік сидів перед тим на піврічному курсі? поділись. звісно, буде цікаво почитати
XXR XXX Опубліковано: 16 квітня 2014 Опубліковано: 16 квітня 2014 та куда мені вже тягнути? 31 рік майже я зараз вже відновлююсь до того щоб зачати дитину та в принципі і зараз в сексі ми вже не юзаєм ніяких контрацептивів і нічого не робимо для уникнення вагітності друже я с женой 5 лет прожил и вот только но ранее я ни чего абсолютно не делал для восстановления этой функции а чоловік сидів перед тим на піврічному курсі? поділись. звісно, буде цікаво почитати Юра если интересно в лс могу тоже отписать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз