t04k2 Опубліковано: 27 квітня 2013 Опубліковано: 27 квітня 2013 лол я один тут такой ребенок все машинки ставлю да девочек а еще медичку терановскую из Старкрафта2)) и любимую няшу Керриган
Outlawif Опубліковано: 27 квітня 2013 Опубліковано: 27 квітня 2013 Я его (рабочий стол) настолько редко вижу, что даже не парился заменой стандартной картинки. Чтобы сказать, что за картинка там, сейчас специально нажал win+D. Здоровый логотип виндовза посреди какого-то голубоватого фона. Ничо так, гламурненько...
Barabass Опубліковано: 27 квітня 2013 Опубліковано: 27 квітня 2013 Я его (рабочий стол) настолько редко вижу, что даже не парился заменой стандартной картинки. Чтобы сказать, что за картинка там, сейчас специально нажал win+D. Здоровый логотип виндовза посреди какого-то голубоватого фона. Ничо так, гламурненько... гы) и у меня такойже))
xx07xx Опубліковано: 27 квітня 2013 Опубліковано: 27 квітня 2013 да - отличная цветовая гамма!! Не Малевич случайно?
HusH Опубліковано: 28 квітня 2013 Опубліковано: 28 квітня 2013 да - отличная цветовая гамма!! Не Малевич случайно? Люблю насыщенные, яркие цвета и картинки с глубоким смыслом)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз