Лео Опубліковано: 15 вересня 2016 Опубліковано: 15 вересня 2016 Їж шкорлупу від курячих домашній яєць і запивай маслом льону. По два тижні раз в квартал. Кальций из скорлупы человеческим организмом не усваивается насколько я помню. А в аптеке кальций стоит 2-3грн за пластинку.
paraschyk1 Опубліковано: 16 вересня 2016 Автор Опубліковано: 16 вересня 2016 Кальций из скорлупы человеческим организмом не усваивается насколько я помню. А в аптеке кальций стоит 2-3грн за пластинку. один хер...
kotyuk Опубліковано: 17 листопада 2016 Опубліковано: 17 листопада 2016 Їж шкорлупу від курячих домашній яєць і запивай маслом льону. По два тижні раз в квартал. Так скоріше сальмонельоз отримати можна, ніж кальцієм організм наситити) Да і через тиждень набридне цим займатись. Я не впевнений, що з яєць кальцій не засвоїться, але це заморочливо, і ризик сальмонельозу високий. Я зазвичай призначаю своїм пацієнтам Остеогенон по 2 таб 2 р/день 2 місяці, або Кальцій-Д3-Нікомед (доза в залежності від причини призначення), але для кісток, а не для зубів. Препарати діють по різному, тому іноді варто їх чергувати. Втім молодим та здоровим спеціально кальцій рідко коли потрібен при умові нормального харчування. Це більше потрібно жінкам після 45, а чоловікам у більш старшому віці. Що краще для зубів не знаю. Але для кісток ці препарати використовую найчастіше. Якщо для профілактики, то , мені здається, краще просто полівітаміни (з кальцієм у складі) пропивати курсом та нормально харчуватись.
Дід Опубліковано: 28 листопада 2016 Опубліковано: 28 листопада 2016 Сьогодні чистив зуби.Процедура неприємна та болюча.Спочатку якоюсь штрикалкою по зубам(ультразвуком), потім задувають якимось піском, таке враження що зуби повибиваються.І останній штрих- шліфування абразивом-типа болгаркою :dc: Сцука, язик деревяний, все в роті шо наждаком протерли і коштує-350 грн та на 150 грн в аптеці полоскання та аплікації на зуби :bg: ...
Дід Опубліковано: 28 листопада 2016 Опубліковано: 28 листопада 2016 а результат? OlegRO, А результат-зняття каменів та знищення бактерій та мікроорганізмів, які призводять до пародонтозів та запалень ясен і ще кучі всяких недобрих процесів в порожнині рота.Результат -це здоові зуби і ясна, а здорові зуби і ясна- це здорові нирки і т. д....
OlegRO Опубліковано: 28 листопада 2016 Опубліковано: 28 листопада 2016 знищення бактерій та мікроорганізмів Дед, а менее жестоким способом не?)) ну там, спирт..
Дід Опубліковано: 28 листопада 2016 Опубліковано: 28 листопада 2016 Дед, а менее жестоким способом не?)) ну там, спирт.. OlegRO, Ну попробуй :dc: , как же ты вычистишь то что даже зубной щеткой, нитью удалить невозможно, к стати советуют не только два профилактических посещения стоматолога в год(не говорим о лечении), но и парадонтолога, которые именно и занимаются лечением больных десен, камнями и прочими "радостями" возникающими в полости рта... А сигнал к лечению полости-кровь при чистке зубов или вобще десна просто кровят, притом всякие зубные пасты-шмасты до лампочки...
paraschyk1 Опубліковано: 30 листопада 2016 Автор Опубліковано: 30 листопада 2016 Так скоріше сальмонельоз отримати можна, ніж кальцієм організм наситити) Да і через тиждень набридне цим займатись. Я не впевнений, що з яєць кальцій не засвоїться, але це заморочливо, і ризик сальмонельозу високий. Я зазвичай призначаю своїм пацієнтам Остеогенон по 2 таб 2 р/день 2 місяці, або Кальцій-Д3-Нікомед (доза в залежності від причини призначення), але для кісток, а не для зубів. Препарати діють по різному, тому іноді варто їх чергувати. Втім молодим та здоровим спеціально кальцій рідко коли потрібен при умові нормального харчування. Це більше потрібно жінкам після 45, а чоловікам у більш старшому віці. Що краще для зубів не знаю. Але для кісток ці препарати використовую найчастіше. Якщо для профілактики, то , мені здається, краще просто полівітаміни (з кальцієм у складі) пропивати курсом та нормально харчуватись. ясли знать что сальмонелла на поверхности яйца убирается мыльным раствором и мочалкой,а внутри термообработкой,то вопрос снят. Можно и зайца научить курить.(С) Токмо то за деньге и не известно не мел ли там. Даже молодой и здоровый организм или относительно здоровый при полноценном питании может иметь проблемы с ЖКТ,эндокринкой и хоть обсыпся Са,а будет дефицит. Что для зубов лучше- у меня в подписи. Делайте зарядку будут зубы в порядке. Сьогодні чистив зуби.Процедура неприємна та болюча.Спочатку якоюсь штрикалкою по зубам(ультразвуком), потім задувають якимось піском, таке враження що зуби повибиваються.І останній штрих- шліфування абразивом-типа болгаркою :dc: Сцука, язик деревяний, все в роті шо наждаком протерли і коштує-350 грн та на 150 грн в аптеці полоскання та аплікації на зуби :bg: ... После песка,болгарка не нужна...
BamMargena Опубліковано: 1 січня 2017 Опубліковано: 1 січня 2017 Народ, такая проблема. Поставили имплант почти две недели назад. Все было ок, и вот на новый год подарок - появились какието неприятные ощущения в области импланта. Болит десна при надавливании, и такое чувство, как чтото зудит в щеке (такое у меня часто бывало после анестезии но буквально пару дней). При надавливании на сам имплант боли нет.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз