Перейти до публікації

Стоматология

paraschyk1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Їж шкорлупу від курячих домашній яєць і запивай маслом льону. По два тижні раз в квартал.

Кальций из скорлупы человеческим организмом не усваивается насколько я помню. А в аптеке кальций стоит 2-3грн за пластинку.

• Відповіді 932
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• paraschyk1

224

• Outlawif

60

• AT0N

46

• Cardopusher

39

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Кальций из скорлупы человеческим организмом не усваивается насколько я помню. А в аптеке кальций стоит 2-3грн за пластинку.

один хер...

• 2 місяці потому...
Опубліковано:
Їж шкорлупу від курячих домашній яєць і запивай маслом льону. По два тижні раз в квартал.

Так скоріше сальмонельоз отримати можна, ніж кальцієм організм наситити) Да і через тиждень набридне цим займатись. Я не впевнений, що з яєць кальцій не засвоїться, але це заморочливо, і ризик сальмонельозу високий. Я зазвичай призначаю своїм пацієнтам Остеогенон по 2 таб 2 р/день 2 місяці, або Кальцій-Д3-Нікомед (доза в залежності від причини призначення), але для кісток, а не для зубів. Препарати діють по різному, тому іноді варто їх чергувати.

Втім молодим та здоровим спеціально кальцій рідко коли потрібен при умові нормального харчування. Це більше потрібно жінкам після 45, а чоловікам у більш старшому віці.

Що краще для зубів не знаю. Але для кісток ці препарати використовую найчастіше.

Якщо для профілактики, то , мені здається, краще просто полівітаміни (з кальцієм у складі) пропивати курсом та нормально харчуватись.

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Сьогодні чистив зуби.Процедура неприємна та болюча.Спочатку якоюсь штрикалкою по зубам(ультразвуком), потім задувають якимось піском, таке враження що зуби повибиваються.І останній штрих- шліфування абразивом-типа болгаркою :dc:

Сцука, язик деревяний, все в роті шо наждаком протерли і коштує-350 грн та на 150 грн в аптеці полоскання та аплікації на зуби :bg: ...

Опубліковано:

а результат?

Опубліковано:
а результат?
OlegRO,

А результат-зняття каменів та знищення бактерій та мікроорганізмів, які призводять до пародонтозів та запалень ясен і ще кучі всяких недобрих процесів в порожнині рота.Результат -це здоові зуби і ясна, а здорові зуби і ясна- це здорові нирки і т. д....

Опубліковано:
знищення бактерій та мікроорганізмів
Дед, а менее жестоким способом не?)) ну там, спирт..

Опубліковано:
Дед, а менее жестоким способом не?)) ну там, спирт..
OlegRO,

Ну попробуй :dc: , как же ты вычистишь то что даже зубной щеткой, нитью удалить невозможно, к стати советуют не только два профилактических посещения стоматолога в год(не говорим о лечении), но и парадонтолога, которые именно и занимаются лечением больных десен, камнями и прочими "радостями" возникающими в полости рта...

А сигнал к лечению полости-кровь при чистке зубов или вобще десна просто кровят, притом всякие зубные пасты-шмасты до лампочки...

Опубліковано:
Так скоріше сальмонельоз отримати можна, ніж кальцієм організм наситити) Да і через тиждень набридне цим займатись. Я не впевнений, що з яєць кальцій не засвоїться, але це заморочливо, і ризик сальмонельозу високий. Я зазвичай призначаю своїм пацієнтам Остеогенон по 2 таб 2 р/день 2 місяці, або Кальцій-Д3-Нікомед (доза в залежності від причини призначення), але для кісток, а не для зубів. Препарати діють по різному, тому іноді варто їх чергувати.

Втім молодим та здоровим спеціально кальцій рідко коли потрібен при умові нормального харчування. Це більше потрібно жінкам після 45, а чоловікам у більш старшому віці.

Що краще для зубів не знаю. Але для кісток ці препарати використовую найчастіше.

Якщо для профілактики, то , мені здається, краще просто полівітаміни (з кальцієм у складі) пропивати курсом та нормально харчуватись.

ясли знать что сальмонелла на поверхности яйца убирается мыльным раствором и мочалкой,а внутри термообработкой,то вопрос снят. Можно и зайца научить курить.(С) Токмо то за деньге и не известно не мел ли там.

Даже молодой и здоровый организм или относительно здоровый при полноценном питании может иметь проблемы с ЖКТ,эндокринкой и хоть обсыпся Са,а будет дефицит.

Что для зубов лучше- у меня в подписи.

Делайте зарядку будут зубы в порядке.

Сьогодні чистив зуби.Процедура неприємна та болюча.Спочатку якоюсь штрикалкою по зубам(ультразвуком), потім задувають якимось піском, таке враження що зуби повибиваються.І останній штрих- шліфування абразивом-типа болгаркою :dc:

Сцука, язик деревяний, все в роті шо наждаком протерли і коштує-350 грн та на 150 грн в аптеці полоскання та аплікації на зуби :bg: ...

После песка,болгарка не нужна...

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

Народ, такая проблема. Поставили имплант почти две недели назад. Все было ок, и вот на новый год подарок - появились какието неприятные ощущения в области импланта. Болит десна при надавливании, и такое чувство, как чтото зудит в щеке (такое у меня часто бывало после анестезии но буквально пару дней). При надавливании на сам имплант боли нет.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...