Перейти к содержанию

Стоматология

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Їж шкорлупу від курячих домашній яєць і запивай маслом льону. По два тижні раз в квартал.

Кальций из скорлупы человеческим организмом не усваивается насколько я помню. А в аптеке кальций стоит 2-3грн за пластинку.

• Ответов 932
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• paraschyk1

224

• Outlawif

60

• AT0N

46

• Cardopusher

39

Топ авторов темы

Опубликовано
Кальций из скорлупы человеческим организмом не усваивается насколько я помню. А в аптеке кальций стоит 2-3грн за пластинку.

один хер...

• 2 месяца спустя...
Опубликовано
Їж шкорлупу від курячих домашній яєць і запивай маслом льону. По два тижні раз в квартал.

Так скоріше сальмонельоз отримати можна, ніж кальцієм організм наситити) Да і через тиждень набридне цим займатись. Я не впевнений, що з яєць кальцій не засвоїться, але це заморочливо, і ризик сальмонельозу високий. Я зазвичай призначаю своїм пацієнтам Остеогенон по 2 таб 2 р/день 2 місяці, або Кальцій-Д3-Нікомед (доза в залежності від причини призначення), але для кісток, а не для зубів. Препарати діють по різному, тому іноді варто їх чергувати.

Втім молодим та здоровим спеціально кальцій рідко коли потрібен при умові нормального харчування. Це більше потрібно жінкам після 45, а чоловікам у більш старшому віці.

Що краще для зубів не знаю. Але для кісток ці препарати використовую найчастіше.

Якщо для профілактики, то , мені здається, краще просто полівітаміни (з кальцієм у складі) пропивати курсом та нормально харчуватись.

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Сьогодні чистив зуби.Процедура неприємна та болюча.Спочатку якоюсь штрикалкою по зубам(ультразвуком), потім задувають якимось піском, таке враження що зуби повибиваються.І останній штрих- шліфування абразивом-типа болгаркою :dc:

Сцука, язик деревяний, все в роті шо наждаком протерли і коштує-350 грн та на 150 грн в аптеці полоскання та аплікації на зуби :bg: ...

Опубликовано

а результат?

Опубликовано
а результат?
OlegRO,

А результат-зняття каменів та знищення бактерій та мікроорганізмів, які призводять до пародонтозів та запалень ясен і ще кучі всяких недобрих процесів в порожнині рота.Результат -це здоові зуби і ясна, а здорові зуби і ясна- це здорові нирки і т. д....

Опубликовано
знищення бактерій та мікроорганізмів
Дед, а менее жестоким способом не?)) ну там, спирт..

Опубликовано
Дед, а менее жестоким способом не?)) ну там, спирт..
OlegRO,

Ну попробуй :dc: , как же ты вычистишь то что даже зубной щеткой, нитью удалить невозможно, к стати советуют не только два профилактических посещения стоматолога в год(не говорим о лечении), но и парадонтолога, которые именно и занимаются лечением больных десен, камнями и прочими "радостями" возникающими в полости рта...

А сигнал к лечению полости-кровь при чистке зубов или вобще десна просто кровят, притом всякие зубные пасты-шмасты до лампочки...

Опубликовано
Так скоріше сальмонельоз отримати можна, ніж кальцієм організм наситити) Да і через тиждень набридне цим займатись. Я не впевнений, що з яєць кальцій не засвоїться, але це заморочливо, і ризик сальмонельозу високий. Я зазвичай призначаю своїм пацієнтам Остеогенон по 2 таб 2 р/день 2 місяці, або Кальцій-Д3-Нікомед (доза в залежності від причини призначення), але для кісток, а не для зубів. Препарати діють по різному, тому іноді варто їх чергувати.

Втім молодим та здоровим спеціально кальцій рідко коли потрібен при умові нормального харчування. Це більше потрібно жінкам після 45, а чоловікам у більш старшому віці.

Що краще для зубів не знаю. Але для кісток ці препарати використовую найчастіше.

Якщо для профілактики, то , мені здається, краще просто полівітаміни (з кальцієм у складі) пропивати курсом та нормально харчуватись.

ясли знать что сальмонелла на поверхности яйца убирается мыльным раствором и мочалкой,а внутри термообработкой,то вопрос снят. Можно и зайца научить курить.(С) Токмо то за деньге и не известно не мел ли там.

Даже молодой и здоровый организм или относительно здоровый при полноценном питании может иметь проблемы с ЖКТ,эндокринкой и хоть обсыпся Са,а будет дефицит.

Что для зубов лучше- у меня в подписи.

Делайте зарядку будут зубы в порядке.

Сьогодні чистив зуби.Процедура неприємна та болюча.Спочатку якоюсь штрикалкою по зубам(ультразвуком), потім задувають якимось піском, таке враження що зуби повибиваються.І останній штрих- шліфування абразивом-типа болгаркою :dc:

Сцука, язик деревяний, все в роті шо наждаком протерли і коштує-350 грн та на 150 грн в аптеці полоскання та аплікації на зуби :bg: ...

После песка,болгарка не нужна...

• 1 месяц спустя...
Опубликовано

Народ, такая проблема. Поставили имплант почти две недели назад. Все было ок, и вот на новый год подарок - появились какието неприятные ощущения в области импланта. Болит десна при надавливании, и такое чувство, как чтото зудит в щеке (такое у меня часто бывало после анестезии но буквально пару дней). При надавливании на сам имплант боли нет.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...