Дід Опубліковано: 18 травня 2017 Опубліковано: 18 травня 2017 Я чето всегда думал что живой, вылеченный зуб, всяко лучше чем коронка\имплагь. Cardopusher, Правильно ти думаєш, мені ще після школи(1985) пропонували одягнути "шості" зуби в коронки, а я все їх лікую і мій стоматолог каже що якби там були коронки, то вже були б мости, хоча мо зараз кращі технології і можуть зробити надійно і надовго-вирішувати тобі...
Outlawif Опубліковано: 18 травня 2017 Опубліковано: 18 травня 2017 мо зараз кращі технології Ну еще бы, 30 лет прошло-то.
Valery Опубліковано: 18 травня 2017 Опубліковано: 18 травня 2017 А стоматологи бывают другими? :zhet: Конечно бывают. У меня - щирая русскоговорящай украиночка, родом с центральной части Украины ). Уже лет 20 у нее лечусь, домашний врач, так сказать... И красивая, в придачу )))...
demoalex Опубліковано: 23 травня 2017 Опубліковано: 23 травня 2017 А стоматологи бывают другими? :zhet: бувають) в мене дівчина стоматолог і присідати встигає і зуби лікувати :Koshechka_08:
Cardopusher Опубліковано: 23 травня 2017 Опубліковано: 23 травня 2017 Да я не боюсь их) Главное чтобы специалист был хороший. Я вот не могу вьехать. Чищу зубы дважды в день. Пару раз в неделю использую зубную нить. Не нюхаю, не юзаю всякую чернуху. Но зубы ужасные( Вечно с ними проблемы. Связываю это только с тем что давно пью кофе и то что у отца тоже всегда были плохие зубы(
Дід Опубліковано: 23 травня 2017 Опубліковано: 23 травня 2017 Связываю это только с тем что давно пью кофе и то что у отца тоже всегда были плохие зубы( Cardopusher, Та то ще не всі фактори, які можуть впливати на зуби, їх ще 100500-і вода, і харчування, і стреси,а звичка лузати насіння, або кусати горішки взагалі "вбиває" нах.емаль...
waxmatist Опубліковано: 24 травня 2017 Опубліковано: 24 травня 2017 Конечно бывают. У меня - щирая русскоговорящай украиночка, родом с центральной части Украины ). Уже лет 20 у нее лечусь, домашний врач, так сказать... И красивая, в придачу )))... А не лучше пару месяцев нормально полечится, а потом просто на проф. осмотр питходить раз в 6 месяцев?) не представляю , что можно лечить 20 лет...
Valery Опубліковано: 24 травня 2017 Опубліковано: 24 травня 2017 А не лучше пару месяцев нормально полечится, а потом просто на проф. осмотр питходить раз в 6 месяцев?) не представляю , что можно лечить 20 лет... Иногда лучше жевать, чем говорить ). А на профосмотре у тебя никогда не обнаруживают нового кариеса или еще какую хрень ? Тогда это считается не лечением, а встречей на чашечку кофе ? Во, мля, до чего умный же народ пошел :connie_xmas-moose: ...
Дід Опубліковано: 24 травня 2017 Опубліковано: 24 травня 2017 не представляю , что можно лечить 20 лет... waxmatist, Шановний колего!Лікують зуби і більше років-все життя лікують, бо зубна емаль має таку особливість- пошкоджуватися,(якщо ти не абориген з Австралії-у них немає карієсу) в наслідок чого карієс і щоб ти не робив -цей процес незворотній.Особисто я теж відвідую дантиста, якого не змінюю десятки років-це має свої переваги-ти знаєш як тебе будуть лікувати, а лікар знає всі твої болячки(в роті)... А ще є парадонтологи і їх теж варто відвідувати все життя, бо здорові ясна теж важливі для здоров"я...
inimak Опубліковано: 24 травня 2017 Опубліковано: 24 травня 2017 Связываю это только с тем что давно пью кофе и то что у отца тоже всегда были плохие зубы( Cardopusher, К сожалению, генетика рулит. Сколько брюнету голову не мой - блондином он не станет.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз