Перейти до публікації

Стоматология

paraschyk1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Я чето всегда думал что живой, вылеченный зуб, всяко лучше чем коронка\имплагь.
Cardopusher,

Правильно ти думаєш, мені ще після школи(1985) пропонували одягнути "шості" зуби в коронки, а я все їх лікую і мій стоматолог каже що якби там були коронки, то вже були б мости, хоча мо зараз кращі технології і можуть зробити надійно і надовго-вирішувати тобі...

• Відповіді 932
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• paraschyk1

224

• Outlawif

60

• AT0N

46

• Cardopusher

39

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
мо зараз кращі технології
Ну еще бы, 30 лет прошло-то.

Опубліковано:
А стоматологи бывают другими? :zhet:

Конечно бывают. У меня - щирая русскоговорящай украиночка, родом с центральной части Украины ). Уже лет 20 у нее лечусь, домашний врач, так сказать...

И красивая, в придачу )))...

Опубліковано:
А стоматологи бывают другими? :zhet:

бувають)

в мене дівчина стоматолог

і присідати встигає і зуби лікувати :Koshechka_08:

Опубліковано:

Да я не боюсь их)

Главное чтобы специалист был хороший.

Я вот не могу вьехать.

Чищу зубы дважды в день. Пару раз в неделю использую зубную нить.

Не нюхаю, не юзаю всякую чернуху. Но зубы ужасные( Вечно с ними проблемы.

Связываю это только с тем что давно пью кофе и то что у отца тоже всегда были плохие зубы(

Опубліковано:
Связываю это только с тем что давно пью кофе и то что у отца тоже всегда были плохие зубы(
Cardopusher,

Та то ще не всі фактори, які можуть впливати на зуби, їх ще 100500-і вода, і харчування, і стреси,а звичка лузати насіння, або кусати горішки взагалі "вбиває" нах.емаль...

Опубліковано:
Конечно бывают. У меня - щирая русскоговорящай украиночка, родом с центральной части Украины ). Уже лет 20 у нее лечусь, домашний врач, так сказать...

И красивая, в придачу )))...

А не лучше пару месяцев нормально полечится, а потом просто на проф. осмотр питходить раз в 6 месяцев?) не представляю , что можно лечить 20 лет...

Опубліковано:
А не лучше пару месяцев нормально полечится, а потом просто на проф. осмотр питходить раз в 6 месяцев?) не представляю , что можно лечить 20 лет...

Иногда лучше жевать, чем говорить ).

А на профосмотре у тебя никогда не обнаруживают нового кариеса или еще какую хрень ? Тогда это считается не лечением, а встречей на чашечку кофе ?

Во, мля, до чего умный же народ пошел :connie_xmas-moose: ...

Опубліковано:
не представляю , что можно лечить 20 лет...
waxmatist,

Шановний колего!Лікують зуби і більше років-все життя лікують, бо зубна емаль має таку особливість- пошкоджуватися,(якщо ти не абориген з Австралії-у них немає карієсу) в наслідок чого карієс і щоб ти не робив -цей процес незворотній.Особисто я теж відвідую дантиста, якого не змінюю десятки років-це має свої переваги-ти знаєш як тебе будуть лікувати, а лікар знає всі твої болячки(в роті)...

А ще є парадонтологи і їх теж варто відвідувати все життя, бо здорові ясна теж важливі для здоров"я...

Опубліковано:
Cardopusher,

К сожалению, генетика рулит. Сколько брюнету голову не мой - блондином он не станет.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...