whatsa Опубліковано: 25 січня 2009 Опубліковано: 25 січня 2009 Кроссафчег-Гут!Эдакая мечта Гитлера о сверх человеке.Действительно бАльшой!!! :Koshechka_08: :hv: Не плачь Маркус,мы с тобой,мы любим тебя!! :sarcastic: :good3:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 26 січня 2009 Опубліковано: 26 січня 2009 (змінено) маркус плаче! :ae: Що внатурі плаче??? Чи це прикол якийсь? Цікаво хто його насмілився обідити? До речі, а хто знає які у Маркуса титули є? Ну там містер олімпія і все таке... Я просто мало знаю про цього спортсмена, цікаво було би дізнатися більше... Змінено 26 січня 2009 користувачем Voffka
palyanucya Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Що внатурі плаче??? Чи це прикол якийсь? Цікаво хто його насмілився обідити? До речі, а хто знає які у Маркуса титули є? Ну там містер олімпія і все таке... Я просто мало знаю про цього спортсмена, цікаво було би дізнатися більше... та то він напевно просто апчіхає! :sarcastic:
whatsa Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Що внатурі плаче??? Чи це прикол якийсь? Цікаво хто його насмілився обідити? До речі, а хто знає які у Маркуса титули є? Ну там містер олімпія і все таке... Я просто мало знаю про цього спортсмена, цікаво було би дізнатися більше... Не не плачет конечно,чего ему плакать то?Это так шутка. Вот краткая инф. о нём-https://fatalenergy.com.ru/power/index.php?newsid=1193790565 А если хочешь больше то айда в Google :ab:
Admin Опубліковано: 27 січня 2009 Автор Опубліковано: 27 січня 2009 Не не плачет конечно,чего ему плакать то?Это так шутка. Вот краткая инф. о нём-https://fatalenergy.com.ru/power/index.php?newsid=1193790565 А если хочешь больше то айда в Google :ab: Блин никак не могу выделить времени прикрутить фотогаллерею.. Там порядка 4 тыс фоток.. Рул тоже есть.
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Блин никак не могу выделить времени прикрутить фотогаллерею.. Там порядка 4 тыс фоток.. Рул тоже есть. Нада-нада... А то ми вже всі заскучали за фотками. Я то точно! :bs:
Schranz Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 ребята, а че ет он 32 на гантели берет?О_о не маловато-ли для него?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз