mr.TRS Опубліковано: 24 грудня 2015 Опубліковано: 24 грудня 2015 Ребята продам куртку Everlast USA)розмер XL)зимняя)идеально состояния,одевал 2 раза) С радостью приму в дар
cowboybeebop Опубліковано: 24 грудня 2015 Опубліковано: 24 грудня 2015 С радостью приму в дар Уже куртки нет, походу пошел отправлять тебе :-)
waxmatist Опубліковано: 24 грудня 2015 Опубліковано: 24 грудня 2015 :1948: подарунок під ялинку :1948: подарую кому захочу набір "торчок-початківець №1" складається він з 1 порція nutrex hemo rage black ultra 2 порції cloma pharma methyldrene atp 2 порції cellucor C4 1 порція Angel Dust 1 1 порція Pump Igniter про бажання отримати набір пишіть в темі. хто напише мені в лс типу "давай мені подарунок" особисто отримає - в карму від діда Мороза Всім вдалих свят! Я б не відмовився від такого подарунку. Зараз жироспалювачі і предтрени якраз в тему мені)
IgorVl Опубліковано: 24 грудня 2015 Опубліковано: 24 грудня 2015 :1948: подарунок під ялинку :1948: подарую кому захочу набір "торчок-початківець №1" складається він з 1 порція nutrex hemo rage black ultra 2 порції cloma pharma methyldrene atp 2 порції cellucor C4 1 порція Angel Dust 1 1 порція Pump Igniter про бажання отримати набір пишіть в темі. хто напише мені в лс типу "давай мені подарунок" особисто отримає - в карму від діда Мороза Всім вдалих свят! С наступающими праздниками! С удовольствием получил бы подарок)))
buran07 Опубліковано: 24 грудня 2015 Опубліковано: 24 грудня 2015 :1948: подарунок під ялинку :1948: "торчок-початківець №1" После меня не занимать :Koshechka_08:
col34 Опубліковано: 25 грудня 2015 Опубліковано: 25 грудня 2015 :1948: подарунок під ялинку :1948: подарую кому захочу набір "торчок-початківець №1" складається він з 1 порція nutrex hemo rage black ultra 2 порції cloma pharma methyldrene atp 2 порції cellucor C4 1 порція Angel Dust 1 1 порція Pump Igniter про бажання отримати набір пишіть в темі. хто напише мені в лс типу "давай мені подарунок" особисто отримає - в карму від діда Мороза Всім вдалих свят! мабуть всі кинулись на БФарму,і ніхто не хоче отримати подарунок(бачу мало бажаючіх) а я тільки вирішив 2 комплекта подарувати
VUBlack Опубліковано: 25 грудня 2015 Опубліковано: 25 грудня 2015 Показать мабуть всі кинулись на БФарму,і ніхто не хоче отримати подарунок(бачу мало бажаючіх) та вроде не мало))) кстати напомнил, ща отзыв про дефкон накатаю))
col34 Опубліковано: 25 грудня 2015 Опубліковано: 25 грудня 2015 С наступающими праздниками! С удовольствием получил бы подарок))) привіт.і тебе.напиши реквізити для відправки подарунку. :1948: ще є один набір "торчок-початківець №1"(тільки без хемо рейджа) є Бажаючі?
MaJ0r Опубліковано: 25 грудня 2015 Опубліковано: 25 грудня 2015 привіт.і тебе.напиши реквізити для відправки подарунку. :1948: ще є один набір "торчок-початківець №1"(тільки без хемо рейджа) є Бажаючі? waxmatist писал в теме, что хочет подарок, тем более он трен А недавно дарил кому-то.
smilegamer Опубліковано: 25 грудня 2015 Опубліковано: 25 грудня 2015 waxmatist писал в теме, что хочет подарок, тем более он трен А недавно дарил кому-то. Трен постигла печальная участь, он не доехал ) П.с. взял бы комплектик штырева, тем более я большой ценитель оного )))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз